Helmond heeft Nederlands leukste kapster

Gepubliceerd op: 8 juni 2018 19:00
Gewijzigd op: 7 juni 2018 14:41

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Kapsalon Hair & Style van kapster Meggy Saris is uitgeroepen tot de leukste ZZP-Kapper van Nederland. De publieksjury verkoos haar met 267 stemmen en een gemiddeld rapportcijfer van 9,67. In zowel Noord-Brabant als Helmond werd zij in de categorie Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) de grootste. De in Mierlo-Hout gevestigde Meggy Saris reageert enthousiast: “Hoe gaaf is het dat je met je mooie kleine bedrijf, zo’n grote prijs in de wacht kan slepen. Wat een waardering van de klanten! Ik ben zo ontzettend trots op deze prestatie.”

Voor Hair & Style is het nu de vijfde keer dat ze de leukste kapsalon van Helmond is geworden. De award voor leukste kapper van héél Nederland is toch wel echt de kers op de taart.
De Award Show van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon op 3 juni 2018 werd, net als de voorgaande editie, een geweldige happening. Alle gemeentewinnaars mochten voorafgaande aan de Award Show op de foto met Fred van Leer of Miss Nederland Nicky Opheij. Zangeres Maan gaf zowel tijdens de Award Show als op de afterparty 2 weergaloze optredens. Valerio Zeno trad bij de afterparty op als DJ Phalerieau, samen met MC Aleinde Lon. De Award Show werd gepresenteerd door Kim Kötter.

Wil u ook eens een bezoekje brengen aan de leukste Kapsalon van Nederland?
Dan kunt u naar Kapsalon Hair & Style aan de Odulfusstraat 12 in Mierlo Hout.
Meggy Saris werkt op afspraak, u kunt haar bereiken op telefoonnummer: 0492-785750

Meggy Saris van Hair en Style is trots op haar ontvangen award

Dit nieuwsbericht is 337 keer bekeken

X
X