Helmond Hangout start in augustus!

Helmond Hangout start in augustus!
Gepubliceerd op: 2 augustus 2021 14:44

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Midden in de lockdown is Helmond Hangout opgericht met allerlei online activiteiten voor Helmondse kinderen en jongeren. Het platform werd al snel een groot succes en telde binnen een paar maanden meer dan 4.300 deelnemers!

Deze zomer gaat Hangout door met een speciale Summer Edition. Vanaf begin augustus verschijnen op www.helmond-hangout.nl nieuwe, meestal gratis, activiteiten waarvoor kinderen en jongeren zich kunnen aanmelden. We bieden ze graag een fantastisch programma aan. Dat hebben ze na dit ingewikkelde schooljaar verdiend en ze hebben het ook keihard nodig! Check onze website daarom regelmatig.


We hopen ons aanbod nog wat verder uit te breiden en roepen ondernemers, verenigingen en organisaties op om met ons mee te doen. Organiseer je in de komende weken (tot en met 5 september) een activiteit die je graag via Helmond Hangout wil promoten of heb je een goed idee voor een leuke nieuwe activiteit? We denken en doen graag met je mee!

Neem contact met ons op via info@helmond-hangout.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 06 – 81 53 16 42 (Elke Minnebach) en na 16 augustus via 06 – 29 34 00 67 (M’hamed Yahia).

Samen maken we er voor alle kinderen en jongeren in Helmond een mooie zomer van!
Team Hangout – Helmond

 Helmond Hangout start in augustus!

Dit nieuwsbericht is 311 keer bekeken