HellemondGift Waardebon: een lokaal Helmonds antwoord op het oprukkende internet

Gepubliceerd op: 19 december 2019 15:01

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Beste lezer en adverteerder van Weekkrant De Loop Helmond

2019 nadert weer zijn einde. Volgende week zitten we allen aan het kerstdiner en enige tijd erna luiden we het nieuwe jaar in onder het genot van een oliebol en een glas champagne. Althans, velen van ons.

Adcommunicatie (uitgever van Weekkrant De Loop Helmond) kan terugkijken op een mooi jaar, maar kijkt ook zeker vooruit naar 2020. Het nieuwe Ons Brandevoort Magazine zal dan elf keer per jaar verschijnen in een oplage van vijfduizend exemplaren in de wijk Brandevoort. Ook het succesvolle Ons Mierlo-Hout Magazine zal weer elf keer per jaar verschijnen in Mierlo-Hout.

HellemondGift Waardebon <<TK
Voor de HellemondGift was 2019 een succesvol jaar: in de maand december werd er € 100.000 omgezet, een record. Heeft u nog geen kerstcadeau? Dan is de HellemondGift een perfect presentje! Deze bon kan ingewisseld worden bij meer dan 120 Helmondse ondernemers (het worden er steeds meer), waaronder twee supermarkten, zie www.hellemondgift.nl. Daarnaast ondersteunt u de lokale Helmondse ondernemers, die op hun beurt onder andere onze clubs weer sponsoren! Zij zullen uw ‘klandizzie’ erg waarderen. Hou de economie in Helmond, we hebben prachtige ondernemingen!

Weekkrant De Loop verklaart de oorlog aan de grote internetreuzen, die geen belasting betalen, met hun inhalige puissant superrijke eigenaren. Eenrichtingsverkeer, dat moeten we niet willen. Daarom gaan we in 2020 diverse campagnes ontwikkelen, samen met de HellemondGift en www.Lokaalcadeauhelmond.nl (de lokale Helmondse internetwinkel) om onze Helmondse  ondernemers te steunen. Steun de MKB-er de motor van de economie (boven hen zit de witte boorden criminaliteit en onder hen de hennepteler), de MKB-er past netjes op en betaald het gelach.

En een tip voor de Helmondse ondernemer: Sponsoren? Doe het met HellemondGifts!

Als laatste wenst het gehele team van Adcommunicatie u hele fijne feestdagen en een fantastisch en vooral gezond 2020 toe!


Dit nieuwsbericht is 260 keer bekeken

X
X