De HellemondGift Kadogids

HellemondGift kadogids: waardebon die alleen in Helmond is te besteden
Gepubliceerd op: 18 november 2021 9:12
Gewijzigd op: 19 november 2021 12:38

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

Waardebon die alleen in Helmond is te besteden

HELMOND Met trots presenteren uitgever Adcommunicatie en Stichting HellemondGift de HellemondGIft Kadogids. Een feestdagenuitgave met aanbiedingen van lokale bedrijven. Men kan betalen met de waardebon, maar ook op de normale manier. De gids wordt dezer dagen in een oplage van 36.000 ex. verspreid in Helmond. HellemondGift Waardebon: DENK LOKAAL, KOOP LOKAAL. Een cadeau van Helmonders, aan Helmonders. DE MANIER, om Helmonds geld voor de Helmondse economie te behouden.

Stichting Hellemondgift is een stichting zonder winstoogmerk, die inmiddels al een omzet heeft weten te boeken van 600.000 euro. De uitgevers zijn van mening dat men, met zijn allen, lokaal (gemeente, bedrijven, instanties, profit en non-profit, bevolking, etc.) hun best moeten doen om alle in- en uitgaande gelden in Helmond, zoveel mogelijk te behouden voor de Helmondse samenleving.

Een samenleving die in vele jaren zorgvuldig is opgebouwd en men niet moeten laten ‘uithollen’ door de rijke internetreuzen. De Helmondse ondernemers en instanties staan voor kwaliteit en service en lokale betrokkenheid. Zij verdienen uw steun. De HellemondGift waardebon is het smeermiddel voor onze lokale economie, want deze bon is immers alleen te besteden bij Helmondse ondernemingen die ook fysiek hier gevestigd zijn.

HellemondGift, een mooi cadeau met de feestdagen, maar ook de rest van het jaar bij beloningen, jubilea etc. etc. Ga de bon kopen bij de verkooppunten (zie www.hellemondgift.nl), de bon is te besteden bij meer dan 150 ondernemingen (zie www.hellemondgift.nl). Meer info via info@hellemondgift.nl. Ga de bon kopen en cadeau geven!


Dit nieuwsbericht is 227 keer bekeken

X
X