De Heistraatbraderie: Invloeden uit alle windstreken

Gepubliceerd op: 13 juni 2019 15:14
Gewijzigd op: 13 juni 2019 15:20

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Binnenstad: Een rondje in de draaimolen, multiculturele hapjes proeven of genieten van mediterrane klanken? Het kan allemaal tijdens de Heistraatbraderie op zondag 16 juni.   De ondernemersvereniging, laat zien waar de kracht ligt van samenwerking in de binnenstad en specifiek in de Heistraat.

Uit alle windstreken
Op de Heistraatbraderie vind je invloeden van over de hele wereld. Van moderne dj’s tot Syrische klanken en optredens van een saxofonist . Tevens zijn er dit jaar diverse oude ambachten te bewonderen. Op het plein voor de Lidl zullen diverse organisaties zich presenteren. U kunt deelnemen aan deze activiteiten

De diverse activiteiten op het plein en bij de Bron worden door de volgende organisatie en instellingen mogelijk gemaakt;  sportscholen (zoals Maach en El Mansouri), Helmondse voetbalschool, GGD, JIBB+, LEVgroep,

Er zijn diverse terrasjes waar u heerlijk kunt genieten van een hapje, een drankje en van de sfeer. Daarbij kunt u rondlopen over de braderie op zoek naar koopjes bij de vele kramen. Tijdens het rondlopen wordt u vermaakt door straatartiesten.

Het is Vaderdag, een dag om met familie door te brengen. Dus kom gezellig met het hele gezin naar de braderie voor een leuk dag!

Bezoekje brengen?
De Heistraatbraderie wordt op zondag 16 juni 2019 gehouden in de Heistraat van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis

­­­    


Dit nieuwsbericht is 366 keer bekeken

X
X