Heerlijke cocktails en dagverse hapjes

Gepubliceerd op: 15 april 2020 12:32

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Samenwerking tussen Bobby’s Bar en Restaurant De Rozario: verse cocktails, gin & tonic én bijpassende hapjes op sterrenniveau bij je thuisbezorgd!

Verse cocktails, gin & tonics, speciaalbieren, wijnen, champagne, sangria én unieke hapjes van sterrenrestaurant De Rozario gewoon thuisbezorgd! Cocktailbar Bobby's Bar en Restaurant De Rozario, beide gevestigd op de Steenweg in Helmond,  bundelen hun krachten in deze moeilijke tijden voor de horeca en starten met thuisbezorging in Helmond en de regio.

Bestel vanaf nu heerlijke cocktails en gin & tonics van Bobby's Bar én geniet hierbij van dagverse hapjes van Restaurant De Rozario.  Men kan bestellen via de speciale webshop die te vinden is via www.bobbys-bar.nl

Bestellen kan ook via Whatsapp: 0657479922 of via info@bobbys-bar.nl.  De bestelling wordt daarna gebracht door de omgebouwde en opvallende Bobby’s cocktailbus tot aan de voordeur, uiteraard op gepaste en veilige afstand.  De bezorging binnen Helmond is geheel gratis en is gestart in het paasweekend. Reguliere bezorging vindt plaats binnen Helmond en regio. Bij succes wordt snel uitbreid naar meer steden.

Bezorgdagen zijn vrijdag, zaterdag, zondag en maandag dagelijks van 12:00 tot 23:00. Bestellen via de webshop kan vanaf nu. De speciale Bobby’s cocktailbus is later ook in te huren voor festivals, feesten en evenementen.

Over Bobby’s Bar:
Bobby’s Bar Helmond is de perfecte bar om te genieten van de beste cocktails en gin & tonics. Ons gepassioneerd barpersoneel is goed getraind en opgeleid. Ze staan dagelijks voor je klaar om de cocktail of gin & tonic van je dromen te maken. Ons ruime menu heeft voor ieder wat wils, verandert elk seizoen en het bevat ook heerlijke hapjes om je drankje mee te begeleiden. Bobby's Bar is een hippe en gezellige bar waar je heerlijk kunt ontspannen met je vrienden, familie of collega's. Momenteel zijn er vijf vaste locaties in Brabant, altijd in het centrum van een bruisende stad en altijd met een gezellig terrasje. Bobby's Bar is zeven dagen per week geopend en biedt ook verschillende proeverijen en workshops.


Dit nieuwsbericht is 1596 keer bekeken

X
X