Heb je een beperking en vrije tijd? Kom bowlen!

Gepubliceerd op: 31 oktober 2018 12:45

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Iedereen in beweging, daar gaan we voor! Uniek Sporten De Peel wil zoveel mogelijk mensen met een beperking aan het bewegen krijgen. Niet voor iedereen is bewegen even vanzelfsprekend. Terwijl regelmatig bewegen juist heel belangrijk is en veel voordelen heeft. Zeker voor mensen met een beperking of chronische aandoening. Alleen niet ieder aanbod is geschikt voor iedereen.

Daarom wordt er een structurele bowling activiteit opgezet voor mensen met een beperking. Uniek sporten de Peel werkt hierin samen met Fitland Suytkade en 3 leerlingen van het Jan van Brabant college. Heb je een lichamelijke, verstandelijke beperking of chronische aandoening en ben je 16 jaar of ouder? Kom dan bowlen uitproberen! Er is voldoende begeleiding en hulpmateriaal.

Er zijn gratis try-outs georganiseerd op vrijdagmiddag: 7 en 21 december, van 16.00 tot 17.00 uur. Het bowlen vindt plaats op de bowlingbaan in Fitland Suytkade, City Resort Hotel (Scheepsboulevard 2, 5705KZ, Helmond). Wanneer blijkt dat het een succes is, dan wordt de activiteit met behulp van een kleine bijdrage voortgezet.

Heb je interesse en wil jij hierbij zijn? Meld je dan aan bij Daan Gardien via: depeel@unieksporten.nl of bel 0492-347071.

Dit nieuwsbericht is 165 keer bekeken

X
X