Hart voor Muziek

Gepubliceerd op: 10 januari 2020 10:04
Gewijzigd op: 17 januari 2020 9:19

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Artiest van de Maand 26 januari: Django Wagner!

Regio: Gelukkig! Hart voor Muziek is weer terug in Zuidoost Brabant! Terug in een geweldige discotheek met die oude, vertrouwde naam: APOLLO. Een naam waar heel wat Brabanders met veel plezier aan terugdenken. Daar waar ze misschien wel voor het eerst hun geliefde hebben ontmoet. Natuurlijk, velen kennen deze discotheek inmiddels als METRO, maar de naam Apollo heeft nog altijd een heel vertrouwde klank.

Hart voor Muziek is er dan ook trots op om op zondagmiddag 26 januari opnieuw te gast te zijn in Zeilberg. En helemaal omdat Django Wagner deze middag afsluit als Artiest van de Maand. Een miniconcert van Django als afronding van zijn tienjarig jubileum bij Hart voor Muziek.

Natuurlijk: ook meer dan 30 andere artiesten gaan deze middag hun opwachting maken. Met daaronder grote namen als Rene Schuurmans, Stef Ekkel, John West, Willem Barth, Peter Beense, Henk Bernard, Vinzzent, Helemaal Hollands en Thomas Berge. Maar ook met Bobbie Prins, Frank Verkooyen, Robert Pater, Dennis Jones, Colinda en Marga Bult. Ook is er ruimte voor nieuw talent als Pietje Tomassen, Danilo Kuiters, Bob Offenberg, Marlane, Richelle van Ling, Ferry Goorden, Brian More en natuurlijk voor gevestigde namen als Jeroen van Zelst, Henk Damen en Mart Hoogkamer.

Deze unieke middag begint om exact 14.00 uur aan de Blasiusstraat in Deurne/Zeilberg. Zaal open 13.00 uur.Entree: 12,50 euro. Voorverkoop via FP2000.nl/entreekaarten en bij Cafe Zaal Het Vertierke, Blasiusstraat 7 te Deurne, tel 06-10241706 en ook bij Broodjes & Zo, Liesselseweg 114 Deurne. Tel 0493-382988.

De winactie is gesloten

WIN: 5X2 kaartjes voor Hart voor Muziek
Wil jij graag bij dit toffe evenement aanwezig zijn? Dat kan! Weekkrant De Loop Helmond mag namens de organisatie 5X2 kaartjes weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar redactie@deloop.eu. o.v.v. Prijsvraag Hart voor Muziek De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld via de mail.


Dit nieuwsbericht is 493 keer bekeken

X
X