Hart voor Muziek bij ‘Jan van Hoek’ in Asten

Gepubliceerd op: 18 april 2019 14:32

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Regio: Wat een feest gaat het worden, straks op donderdagavond 9 mei, bij Café Jan van Hoek in het centrum van Asten. Op deze roemruchte locatie is het straks een komen en gaan van de allerbeste Nederlandstalige artiesten. Met een geweldige Artiest van de Maand, Corry Konings. Zij verzorgt op deze avond een miniconcert met natuurlijk haar allergrootste hits. Alleen daarom al is het de moeite om naar deze opname-avond te komen, waar maar liefst 7  uitzendingen worden opgenomen voor het alleroudste muziek-tv-programma van Nederland: Hart voor Muziek. Wekelijks te zien bij Omroep Brabant en vanaf 1 mei ook bij TV Oranje.

Maar er zijn nog veel meer toppers van eigen bodem. In totaal zullen meer dan 35 artiesten te zien zijn op deze avond met daaronder prachtige namen als Rene Schuurmans, John West, Frans Duijts, Vinzzent, Willem Barth, Henk Dissel, Tim Douwsma, Danny Froger, Jeffrey Heesen, Helemaal Hollands, Rein Mercha, Marlane, de Havenzangers, Marco de Hollander, Frank van Etten en vele anderen. Maar ook een regionaal talent maakt straks zijn debuut bij Hart voor Muziek: Joey Martens.

Kaarten voor deze prachtige happening op donderdag 9 mei zijn dagelijks verkrijgbaar bij Cafe Jan van Hoek, Markt 12 te Asten (0493-692 123) en natuurlijk ook via internet: www.hartvoormuziek.tv.


Dit nieuwsbericht is 562 keer bekeken

X
X