Halve van Helmond verplaatst naar volgend jaar

Gepubliceerd op: 15 mei 2020 10:29
Gewijzigd op: 14 mei 2020 10:30

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: De eerste editie van de Halve van Helmond gaat dit jaar helaas niet door.  Nu alle evenementen met vergunningsplicht zijn verboden tot 1 september heeft de organisatie besloten het evenement te verplaatsen naar volgend jaar. De nieuwe datum voor het Helmondse hardloop- en wandelevenement is zondag 11 april 2021.

Dubbel gevoel

“Het is ontzettend jammer dat de eerste editie dit jaar niet door kan gaan. In eerste instantie voor  alle deelnemers die zich verheugd hebben op deelname, maar zeker ook voor alle vrijwilligers die de afgelopen maanden hard gewerkt hebben om dit evenement te kunnen realiseren”, zegt Hans Steijaert, voorzitter van de Halve van Helmond. “Tegelijkertijd zijn we ontzettend trots op wat we al bereikt hebben; de Halve van Helmond is inmiddels een begrip in Helmond. We willen iedereen bedanken voor het enthousiasme waarmee het evenement ontvangen is. Ook bedanken we alle sponsoren, bedrijven, deelnemers en vrijwilligers voor het vertrouwen in de Halve van Helmond.

Nieuwe datum: 11 april 2021

De nieuwe datum voor de eerste editie is zondag 11 april 2021. De organisatie houdt nog een slag om de arm; in november wordt op basis van de dan geldende maatregelen bekeken of het definitief door kan gaan.

Informatie deelnemers
Deelnemers die zich hebben ingeschreven krijgen hun inschrijfgeld automatisch terug. Zodra de inschrijving voor 2021 geopend is worden zij geïnformeerd.

F Perrin Oubrie


Dit nieuwsbericht is 364 keer bekeken

X
X