Hackathon Wonen

Hackathon Wonen GroenLinks
Gepubliceerd op: 29 mei 2021 10:00
Gewijzigd op: 27 mei 2021 10:32

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

2 juni 2021 om 19.30 uur

HELMOND Over wonen en woongenot valt heel wat zeggen en daarom organiseren wij op 2 juni aanstaande om 19.30 uur een hackathon over wonen.

• Kunnen we sneller bouwen? Met Vincent Snels: een korte toelichting op hoe het werkt met wet- en regelgeving. Vincent is zelfstandig ondernemer met ervaring met burgerinitiatieven op gebied van duurzaamheid en bouwen. Ziet hij kansen?

• Hoe houden we alle wijken gezellig en bruisend? Met Thijs van Mierlo. Volgens Thijs werkt beleid pas als de direct betrokkenen zoveel mogelijk zelf regie houden over wat belangrijk is voor henzelf en hun omgeving. De uitdaging wordt te bekijken wat we op schaal van de gemeente en regio kunnen organiseren.

• Kunnen we ruimte bieden voor nieuwe woonwensen? Aan deze groep neemt Luck Dankers deel, bekend van de Tiny Houses in de regio. Hij is oprichter van Go Tiny Live Free en projectontwikkelaar. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@groenlinkshelmond.nl. Wonen is een thema waar iedereen wat van vindt en we staan open voor ieders ideeën en oplossingen.

Meer informatie? helmond.groenlinks.nl/agenda/hackathon-wonen


Dit nieuwsbericht is 54 keer bekeken

X
X