Hackathon Armoede in Helmond

Gepubliceerd op: 7 november 2020 12:41
Gewijzigd op: 5 november 2020 12:58

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: De groep Helmonders die niet rond kan komen groeit, mede door de gevolgen van Covid-19. Ook steeds meer werkende mensen hebben moeite om rond te komen. Die groep is niet eenvoudig te bereiken en komt ook niet altijd in aanmerking voor hulp als er alleen naar de regels wordt gekeken. GroenLinks Helmond organiseert daarom op woensdag 11 november om 19.30 de online hackathon ‘armoede in Helmond’.

Met deze Hackathon gaan we online in gesprek met betrokkenen uit de stad (bewoners, ervaringsdeskundigen, vrijwilligers, professionals en politici) om te zoeken naar innovatieve ideeën, oplossingen en kansen om  armoede in Helmond te bestrijden. Daarbij kijken we vooral naar mogelijkheden om mensen volgens ‘de bedoeling’ verder te helpen op alle leefgebieden maar ook naar hoe we  juist voorkomen  dat mensen in de financiële problemen komen. Onconventionele ideeën en inspiratie uit andere delen van het land zullen worden besproken. Er is nog plek voor mensen die mee willen praten. Aanmelden voor een inlogcode kan via info@groenlinkshelmond.nl of ga naar www.helmond.groenlinks.nl/nieuws/hackathon-armoede-helmond 

In 2018 is Groenlinks Helmond als grootste partij uit de gemeenteraadsverkiezingen met als slogan  ' verandering begint hier'. Nu is de kans om die veranderingen aan te brengen.


Dit nieuwsbericht is 125 keer bekeken

X
X