GS Staalwerken en Wijnen Bouw Someren tekenen contract voor levering staalconstructie MFSA de Braak Helmond

Gepubliceerd op: 10 maart 2023 13:22

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

HELMOND Afgelopen dinsdag 28 februari is het contract getekend voor de productie, levering, conservering en montage van de staalconstructie voor MFSA (multifunctionele sportaccommodatie) de Braak Helmond. Het contract werd getekend door technisch commercieel directeur van GS Staalwerken, Marcel Sanders, samen met directeur Bart Holleman van de Wijnen Bouwgroep. Het complete bouwproject zal worden geleid door projectleider Dolf Manders namens Wijnen Bouw Someren.

Dit project betreft een constructie van circa 785.000 kg. De constructie zal worden voorzien van een 2-laags poedercoating (binnen) en thermisch verzinken plus 2-laags poedercoating (buiten). Tevens is de montage van kanaalplaten meegenomen in de opdracht.

Het nieuwe multifunctionele sportcomplex zal onder andere worden gebruikt voor de thuiswedstrijden van Helmond Sport. Op dit moment speelt Helmond Sport haar thuiswedstrijden nog in het GS Staalwerken Stadion. Het nieuwe sportcomplex komt naast het oude te staan.

Naast het voetbalveld, komen er nog diverse sporthallen en kleedkamers in het complex die door onder andere SV De Braak en het Dr. Knippencollege zullen worden gebruikt. Ook komen er kantoorruimtes, een nieuwe business club en supportershome voor Helmond Sport in het complex. De fysiotherapiepraktijk, JVDI de Fysioclub, die in het GS Staalwerken Stadion is gehuisvest, zal ook in het nieuwe complex worden gehuisvest.

Tonnage: 785.000 kg

Start productie staalconstructie: week 16 - 2023

Start montage staalconstructie: week 23 - 2023

Adres: Rembrandtlaan 26, Helmond


Dit nieuwsbericht is 305 keer bekeken