GS Automotive: van aanschaf tot onderhoud

Gepubliceerd op: 9 april 2020 10:59
Gewijzigd op: 9 april 2020 11:01

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Je wilt een nieuwe auto kopen óf je zoekt een gewoon goede garage voor het onderhoud van je geliefde vierwieler: waar ga je dan naartoe? Nou, naar GS Automotive natuurlijk! De autozaak werd drie en een half jaar geleden geopend en wordt sindsdien gerund door Nick de Gilde en Dolf Scholten. Met samen meer dan 20 jaar ervaring, ben je hier aan het juiste adres.

GS Automotive heeft een ruime showroom met diverse soorten occasions en ook een eigen werkplaats. Hierdoor kan GS Automotive een totaalaanbod aanbieden op het gebied van auto’s. Van servicebeurten, Apk-keuringen en schadeherstel tot het taxeren, inkopen van uw huidige auto en de verkoop van een occasion.

Het belangrijkste blijft natuurlijk de klant. “We vinden het belangrijk dat er een ongedwongen sfeer heerst binnen het bedrijf en dat de klant weet waar hij aan toe is”, zegt Dolf Scholten. “Wij streven naar transparantie en persoonlijk contact."

Service van de zaak

Dat er goed mee wordt gedacht met de klant, wordt versterkt door de diverse initiatieven die het bedrijf heeft genomen rondom het coronavirus. “Ook in deze tijden van de coronacrisis, blijft de klant koning. Als er iets met je auto aan de hand is, denk hierbij aan een reparatie of onderhoud, komen wij hem bij je thuis ophalen en brengen we hem na afloop netjes en gereinigd terug. Alles gebeurt geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. De garage is aangesloten bij de BOVAG en geeft een jaar lang garantie op reparaties.

Heb je serieuze interesse in de aanschaf van een occasion? Dan komen ze bij jouw thuis de occasion laten zien, volgens de richtlijnen van het RIVM. Je kunt dan op je gemak de auto veilig bekijken en indien wenselijk een proefrit maken.

Je mag natuurlijk ook langskomen in de showroom. “Alles wordt hierregelmatig ontsmet en er is voldoende ruimte in de showroom om afstand te houden.” Wil je zeker weten dat het niet druk is? Bel dan om een afspraak te maken. "Wij proberen alle afspraken na elkaar te plannen zodat de klant op zijn gemak en zonder aanwezigheid van andere klanten de occasions kunnen bekijken."  Goed om te weten: het actuele aanbod auto’s kun je vinden op de website www.gsautomotive.nl

Actie

Heeft jouw auto binnenkort nog een onderhoudsbeurt nodig? Dan heb je geluk! De komende tijd kun je profiteren van een speciale werkplaatsactie: je airco wordt volledig nagekeken, gereinigd en gevuld met 100 gram gratis gas. Dit kost € 45 én dat is mét haal- en breng service.

Maar dit is nog niet alles: er is er ook een paasactie! In de showroom ligt een grote dobbelsteen waarmee je kunt dobbelen voor tot wel €600,- korting indien je een occasion aanschaft. Dat is mooi meegenomen!

Naast deze acties, doen deze ondernemers komende tijd ook iets extra’s voor de maatschappij: voor elke onderhoudsbeurt of reparatie boven de 100 euro, wordt er 15 euro aan de voedselbank gedoneerd. De actie loopt tot 1 mei.

GS Automotive | Noorddijk 3 | 5705 CX Helmond | 0492-700250 | www.gsautomotive.nl

F Bas Fransen Photography


Dit nieuwsbericht is 284 keer bekeken

X
X