Gratis themabijeenkomst warmtepomp bij EnergieHuis Slim Wonen Meld je nu aan!

Gepubliceerd op: 12 januari 2023 16:05

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND
Bij EnergieHuis Slim Wonen kun je terecht voor allerhande voorlichting om je huis energiezuiniger te maken. Zo kun je een afspraak maken met een Energiecoach, kun je een inloopspreekuur binnenwandelen, vind je heel veel informatie op hun website (energiehuisslimwonen.nl) en kun je met de WoningQuickScan een verbeterplan voor je huis maken. Weet je echter al wat je wil gaan aanpakken en wil je meer informatie hierover? Meld je dan aan voor een gratis themabijeenkomst en ga slim verder!

Themabijeenkomst 16 januari of 13 februari: warmtepomp
De eerstvolgende themabijeenkomst die EnergieHuis Slim Wonen organiseert, is op maandagavond 16 januari. Op deze avond kom je alles te weten over de (hybride) warmtepomp. En het mooie is: ook deze themabijeenkomst is gratis te bezoeken! Je hoeft je alleen maar even aan te melden via de website (www.energiehuisslimwonen.nl) onder ‘Agenda’. Geen tijd op 16 januari? Op 13 februari is er weer een themabijeenkomst over de warmtepomp.

Warmtepomp: (bijna) gasloos verwarmen
Als je overweegt een (hybride) warmtepomp aan te schaffen, kunnen er veel vragen in je opkomen. Bijvoorbeeld: Welke typen warmtepompen zijn er en welke is geschikt voor mijn woning? Is het te combineren met de HR-combiketels die nu veelal in huizen hangen? Welke voordelen biedt een hybride warmtepomp? Om hoeveel geld gaat het bij de aanschaf? Is een airco een voordelig alternatief om lokaal bij te verwarmen in de winter? Wat moet er in mijn woning veranderen voordat ik een (hybride) warmtepomp laat installeren? Op al deze vragen en nog veel meer krijg je antwoord tijdens de themabijeenkomst.

Doe vooraf de WoningQuickScan
Op de themabijeenkomst warmtepomp krijg je antwoord op al je vragen. Toch is het ook verstandig om voorafgaand de WoningQuickScan uit te voeren. Met deze handige tool ontdek je waar de verbeterpunten zitten van jouw woning op het gebied van isolatie, ventilatie en installatie. Je krijgt bijvoorbeeld al een indicatie welke warmtepomp het beste bij jouw woning zou kunnen passen. De WoningQuickScan is eveneens geheel gratis.

Subsidie
Een warmtepomp is niet goedkoop. Toch hoef je je niet direct zorgen te maken over de financiering. Tijdens de themabijeenkomst krijg je handige tips én kom je te weten voor welke subsidie je eventueel in aanmerking komt. Zo krijg je een duidelijk beeld van de investeringskosten. Daarnaast wordt uitgelegd wat je elke maand gaat besparen op je energierekening ten opzichte van verwarmen met een HR-combiketel, daarmee krijg je gelijk een indicatie wanneer je je investering terugverdiend zult hebben.

Meld je nu aan via ‘Agenda’ op de website voor een gratis themabijeenkomst!
Wil jij slim verder en je meer verdiepen in de warmtepomp? Meld je dan nu aan voor de eerstvolgende themabijeenkomst (op 16 januari of 13 februari) bij EnergieHuis Slim Wonen via ‘Agenda’ op www.energiehuisslimwonen.nl.

Ben je meer geïnteresseerd in isolatie, zonnepanelen of de workshop ‘WoningQuickScan met Verbeterplan’, kijk dan ook bij agenda voor de andere themabijeenkomsten en meld je aan.

EnergieHuis Slim Wonen Helmond bevindt zich aan de Torenstraat 3-5.

Energiehuis Slim Wonen

Dit nieuwsbericht is 68 keer bekeken