Gratis parkeren in de Elzas Passage

Gepubliceerd op: 16 januari 2020 13:02
Gewijzigd op: 18 januari 2020 12:25

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Centrum: In juni 2019 is in Helmond een proef gestart om elke zondag een koopzondag in te voeren.  Om deze proef kracht bij te zetten, biedt Helmond, mede op het initiatief van de Elzas Passage, gratis parkeren aan in de parkeergarage van de Elzas Passage. Het gratis parkeren zal alleen zijn op de volgende extra zondagen: 2,9 en 16 februari en 1 maart 2020.

Hoe het werkt

Als u naar het centrum komt en u parkeert in de parkeergarage van de Elzas Passage, hebt u de mogelijkheid tot gratis parkeren. Hoe dit werkt? U kunt gewoon normaal gaan shoppen in het centrum zoals u gewend bent. Als u bij één van de ondernemers uit de Elzas Passage iets koopt, kunt u naar een de ‘Free Parking Hostess’ gaan met uw kassabon. Deze hostess kunt u vinden op het plein in van de passage (bij de lift en trap die naar de parkeergarage leidt). Op vertoon van deze bon aan de hostess, ontvangt u een gratis uitrijkaart!

Voorwaarden

U ontvangt de uitrijkaart alleen als u een kassabon toont van een Elzas winkelier. De kassabon dient gedateerd te zijn op de desbetreffende extra koopzondag. De uitrijkaart is alleen geldig op diezelfde dag.  De reguliere koopzondag, zoals de laatste zondag van de maand, is uitgesloten van deze actie.

Foto; Wim van den Broek


Dit nieuwsbericht is 998 keer bekeken

X
X