Gratis gezondheidscheck voor volwassenen in Helmond

Gepubliceerd op: 13 september 2019 12:35

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond:  Op zoek naar beweegadvies op maat of extra informatie over gezondheid en voeding? Meld je dan aan voor de gratis Meet, Weet en Beweeg bijeenkomst op zaterdagmiddag 14 september. Alle deelnemers ontvangen een gezondheidsrapportage inclusief een persoonlijk advies. Deelname is gratis en aanmelden kan via de website www.jibbplus.nl.

Meteen aan de slag!

In de afgelopen paar jaar zijn al meerdere succesvolle Meet, Weet & Beweeg bijeenkomsten georganiseerd. De editie op 14 september vindt plaats bij Gezondheidscentrum MediFit. Er zijn twee rondes waarvoor men zich kan opgeven; om 14.00 uur en 16.00 uur. De check duurt in totaal 1,5 tot 2 uur. Jibb+ buurtsportcoach Kristian: ‘Het leukste van deze bijeenkomsten is het contact dat onder de deelnemers ontstaat. Men geeft elkaar tips of delen hun ervaringen.’ De Meet, Weet & Beweeg bijeenkomst op 14 september organiseert Jibb+ in samenwerking met haar partners MediFit, Podotherapie Mirna van Vught, Diagnostiek voor U, Robbie Huijnen Fysiotherapie & Ergotherapie en diëtiste Claudia Pelzers.

Gezondheidsadvies op maat

Tijdens de gezondheidscheck wordt onder meer gekeken naar suikerspiegel, bloeddruk, conditie, BMI en voetafwikkeling. Naast de testjes krijgen deelnemers ook een workshop over voeding en kan men direct ervaren hoe leuk bewegen is. Aan het einde van de check ontvangt iedereen een rapport en advies op maat. Dit advies varieert van een afspraak bij de podotherapeut tot voedingsadvies of een gericht beweegadvies.

Extra gezondheidscheck in Stiphout

Op deze zaterdag vindt er ook een gezondheidcheck plaats in Stiphout van 9:00 – 13:00 uur. Deze wordt georganiseerd vanuit Kemps&Rijf en deze wordt ondersteund door buurtsportcoaches van Jibb+. Ook voor deze bijeenkomst is deelname gratis en kan men zich aanmelden via de website van www.jibbplus.nl

Vragen? <<<TK

Wilt u meer informatie of bent u niet in de gelegenheid om via de website in te schrijven, neem dan gerust contact op met Kristian van den Nouwlant, buurtsportcoach bij Jibb+. Stuur een e-mail naar kristianvandennouwlant@jibbplus.nl of bel naar 0492-347071.


Dit nieuwsbericht is 169 keer bekeken

X
X