Grandioze jubileumvoorstellingen van Theaterkoor Nutsz: ‘’10 to Celebrate’’

Gepubliceerd op: 9 maart 2018 14:00
Gewijzigd op: 8 maart 2018 11:19

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Nutsz bestaat 10 jaar en dat vierden zij op 1, 2 en 3 maart j.l. in Theater Speelhuis met de jubileumvoorstelling “10 to Celebrate!”.

Met in totaal 4 voorstellingen met plm. 20.000 bezoekers in Theater Speelhuis een groot Helmondse succes. De Helmondse Musical is succesvol maar dit Helmond/regio gezelschap kan er ook wat van. Een genot om naar te kijken en te luisteren. De jubileumvoorstelling bevatte veel herkenbare film- en musicalsongs, maar zoals altijd maakt Nutsz ook uitstapjes naar het minder bekende repertoire. O.a. Joseph, Rent, Frozen, Shreck, Les miserables, Chicago, Pippin, Newsies en Aida.
Daarnaast kon men weg dromen op enkele van de mooiste liedjes uit de vorige voorstellingen, uiteraard in een ander jasje.
Nutsz staat garant voor een wervelende en dynamische voorstelling.
Een spektakel wat eigenlijk nog voor een veel groter publiek is bestemd!
70 Leden op het podium en achter de schermen nog eens 30 mensen, waren actief om een grandioze voorstelling neer te zetten.

De leeftijden van de leden op het podium varieerden van 4 tot 55 jaar.
Met leden uit de hele regio zijn ze continue bezig met kwaliteit, educatie, inhoud, samenwerking en gezelligheid wat altijd gepaard gaat met hard werken.
Daarbij is iedereen belangrijk. Of men nou het decor maakt, kleding naait, choreografieën samenstelt of op het podium staat, iedereen is hard nodig. Men bundelt elkaars krachten en expertise”. O.a. Danny Mikesz (artistiek leider) en zakelijk leider Wim van Santvoort waren dan ook zeer trots. Nutsz is een begrip voor Helmond en omgeving en we gaan hier nog veel meer van zien. Dat is zeker.

Dit nieuwsbericht is 2164 keer bekeken

X
X