GoedVoorMekaarGesprek: voor Helmondse mantelzorgers

GoedVoorMekaarGesprek: voor Helmondse mantelzorgers
Gepubliceerd op: 30 september 2021 13:08

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Als Helmondse mantelzorger – een inwoner die voor een naaste zorgt – kun je vanaf nu een zogenaamd GoedVoorMekaarGesprek aanvragen. In dit gratis coachgesprek kijk je zelf naar wat je zou willen verbeteren aan jouw situatie en krijg je handvatten om daarin stappen te zetten. En je krijgt bij dit gesprek ook de GoedVoorMekaarBox: een fraai pakket met veel mantelzorginformatie en leuke, lokale (Helmondse) cadeaus!

Goed voor je naaste zorgen: dat doe je gewoon. Tuurlijk! En als mantelzorger houd je zo, als ‘n echte superheld, vaak veel ballen in de lucht. Maar óók goed voor jezelf zorgen is net zo´n belangrijke verantwoordelijkheid… Toch is dat niet altijd gemakkelijk of vanzelfsprekend. Daarom helpt project GoedVoorMekaarBox mantelzorgers die dat zelf willen en daarbij zélf de regie willen houden: wél zo logisch, en slim.

GoedVoorMekaarGesprek: voor Helmondse mantelzorgers

Ben jij een mantelzorger die wat meer grip of balans wil? En ben je bereid te kijken naar wat je zelf kunt verbeteren? Vraag dan een GoedVoorMekaarGesprek via www.goedvoormekaar.org, aanvraag@goedvoormekaar.org of 0492 – 59 89 89.

Je kiest eenvoudig voor een gesprek thuis of op locatie en je kiest een moment dat jou goed uitkomt. Mooie bijkomstigheid is dat je tegelijk ook ándere mantelzorgers helpt, omdat project GoedVoorMekaarBox onderzoekt hoe mantelzorgondersteuning in Helmond nog beter kan…


Dit nieuwsbericht is 446 keer bekeken

X
X