Goede voornemens!

Gepubliceerd op: 12 januari 2018 11:30
Gewijzigd op: 12 januari 2018 17:14

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina
Aan het begin van een nieuw jaar hoor je altijd mensen over ‘goede voornemens’. Wij doen er ook aan mee. We beginnen het jaar met een nieuw programma, Golden Sports, en de periodieke gezondheidschecks; Meet, Weet & Beweeg. Maar het gaat niet om ons, het gaat om jou!

Hoe zorg je er voor dat goede voornemens niet alleen bij voornemens blijven? Wat moet je gaan doen om woorden daadwerkelijk om te zetten in daden? Ons antwoord is: dicht bij jezelf blijven.

Of het goede voornemen nu gaat over bewegen, voeding, de kinderen, familie, reizen of iets anders. Het is altijd iets wat een wens van jou is. Een idee waarvan je denkt dat het je gelukkiger maakt, meer tevreden. Een beetje discipline en doorzettingsvermogen is dan altijd wel noodzakelijk. Dat zou eigenlijk niet moeilijk moeten zijn, je gaat jezelf immers beter voelen.

Nu hebben wij met name verstand van bewegen. Daar ligt onze kennis en passie. Mensen die zich voornemen meer te gaan bewegen hebben héél veel keuze. Wandelen, hardlopen, fietsen, fitness, de sportvereniging, de sportschool, het kan op meerdere manieren. Kies altijd de manier die goed bij je past en bouw het gestaag op. De bedoeling is namelijk dat je het lang vol houdt.

In Helmond zijn bijna alle sport- en beweegactiviteiten mogelijk. Binnen, buiten, alleen en in groepsverband. Voor iedere leeftijdscategorie is er een aanbod, mét en zonder begeleiding van professionals en vrijwilligers. Het voornemen is er, de mogelijkheden ook, nu de 1e stap nog zetten!

Mocht je behoefte hebben aan persoonlijke tips en adviezen dan horen wij het graag. Wij helpen iedereen bij het vinden van de sport (en beweegactiviteit) die bij je past.

JIBB’er Sophie

Dit nieuwsbericht is 612 keer bekeken

X
X