Goed begin van het Keiebijters Kletstoernooi

Gepubliceerd op: 11 januari 2018 11:00
Gewijzigd op: 11 januari 2018 11:03

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina
Helmond: Het Keiebijters Kletstoernooi is voortvarend van start gegaan met goede kletsers en hoogstaand amusement. De avond werd geopend door de winnende Helmondse Carnavalskraker ‘Vier dagen’ van De Knallers. Amusementsgroep Tadaa liet hun bekende klanken horen door De Traverse. Met liedjes over irritaties in de relatie, weerman Piet (Paulusma) en ‘Mi ons vrouw nor Spanje’ wisten zij het publiek flink op te zwepen.

Frank Stevens trad als eerste kletser aan en kroop in de huid van ‘Harry van de Sunwep’. Tevens zijn debuut op het Keiebijters Kletstoernooi. Als host liet hij het publiek een kijkje nemen in het leven van de toeristenbegeleider. Hij begeleidt als host menig toerist op Ibiza waar hij diverse avonturen met zijn toeristen heeft beleefd.

‘Theo van de Thuiszorg’ werd vertolkt door de tweede kletser van de avond, Rob Scheepers uit Helmond. Hij bleef gedurende de hele klets op zoek naar Mevrouw de Ment die leed aan Alzheimer. Met scherpe vergelijkingen en grappen zette hij het publiek volledig naar zijn hand.

Het derde amusement van de avond was het Van Binsbergen Trio. Dit muzikale kwartet uit Eindhoven stond garant voor een super meezingspektakel.

De derde kletser in de ton was Jasper van Gerwen alias ‘Wilbert van Wijnhoven’, een vrijgezel van 44 die nog bij z’n moeder woonde. Hij vertelde virtuoos over zijn belevenissen op een jongerenreis naar Griekenland en sloot origineel af met een lied over het feit dat hij altijd pech had.

De vierde en laatste kletser van de avond was Robert van Dijk in de rol van ‘Sinterkees’, de broer van onze decembervriend. Zijn andere broers Sint Bernhard en Sint Juttemis werden ook nog ten tonele gevoerd. Met zijn speciale ‘dekmantel’ had hij in de kroeg altijd veel succes bij de dames.

Kortom een mooie eerste avond van het Keiebijters Kletstoernooi.

Dit nieuwsbericht is 777 keer bekeken