Gluren bij de Buren sluit inschrijvingen binnenkort

Gluren bij de Buren sluit inschrijvingen binnenkort
Gepubliceerd op: 20 juli 2021 11:47

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

Aanmelden kan tot 1 augustus 2021

HELMOND Acts en tuineigenaren hebben nog twee weken om zich in te schrijven voor het gastvrije tuinenfestival Gluren bij de Buren. De deadline staat op 1 augustus en iedere soort tuin of act is welkom: muzikanten, dansers, theatermakers en cabaretiers krijgen een podium op een balkon, dakterras, in een stadstuin of jouw achtertuin.

Aanmelden kan tot 1 augustus 2021
De organisatie van Gluren bij de Buren hoopt zoveel mogelijk Helmondse acts een plek te geven. Het kan niet gek genoeg, alle tuinen hebben potentie om tot podium te dienen. De aanmeldingen zijn al mooi verspreid door heel Helmond, bij iedereen in de buurt vindt dus al een optreden plaats en dat is precies wat wij willen. Enthousiaste artiesten en tuineigenaren kunnen zich aanmelden via glurenbijdeburen.nl/informatie/aanmelden.

Partner worden?
Gluren bij de Buren is niet alleen op zoek naar tuinen en acts, maar ook naar lokale samenwerkingen. Organisaties kunnen als partner het tuinenfestival zowel financieel als creatief versterken. Bij interesse kan men contact opnemen via helmond@glurenbijdeburen.nl.

GLUREN BIJ DE BUREN HELMOND
Zondag 5 september 2021
12:00 - 17:00 uur
Helmond
Entree: Pay what you can
www.glurenbijdeburen.nl
Facebook evenement: www.facebook.com/events/600197414288387
Instagram: www.instagram.com/gluren_bij_de_buren


Dit nieuwsbericht is 331 keer bekeken

X
X