Gluren bij de Buren

Gepubliceerd op: 7 februari 2020 12:03

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Maar liefst 49 Helmonders openen komende zondag 9 februari hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden van een half uur. Met in totaal 144 optredens laat Helmond op die dag zien wat ze in huis hebben. De entree is gratis.

Vrijwillige bijdrage gewenst. Aanstaande zondag kan er door heel Helmond gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 49 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van muzikanten, theatermakers of andere podiumkunstenaars die gratis te bezoeken zijn.

‘Er staat een veelzijdig programma op het menu! Neem vooral een kijkje in je eigen wijk en ontdek het talent uit jouw buurt!’- Michelle (programmamaker, Helmond)

Begluur het programma online
Het volledige programma is via de website te bekijken. Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via

www.glurenbijdeburen.nl/helmond/programma .

F Mel Boas, Gluren bij de Buren


Dit nieuwsbericht is 152 keer bekeken

X
X