GGD BZO opent extra vaccinatielocaties

Gepubliceerd op: 28 januari 2021 14:00
Gewijzigd op: 28 januari 2021 9:56

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

HELMOND GGD Brabant-Zuidoost opent de komende periode nieuwe vaccinatielocaties. Als eerste gaat in Helmond op 1 februari Sporthal De Braak aan de Wethouder Ebbenlaan 30 als vaccinatielocatie fungeren. Daarnaast openen de komende weken ook in Best en Valkenswaard vaccinatielocaties.

Om er voor te zorgen dat er een goede spreiding is in de regio en men op verschillende plekken terecht kan voor een vaccinatie, opent GGD BZO in samenwerking met de regionale partners de komende tijd extra vaccinatielocaties. De eerst extra locatie opent in Helmond op 1 februari. De andere locaties in Best en Valkenswaard volgen spoedig daarna. Momenteel vindt daarover afstemming plaats. 

Genoeg prikcapaciteit
“Als GGD BZO willen we klaar staan. Aan onze prikcapaciteit gaat het niet liggen”, aldus Gonny van Loon, programmamanager COVID-19, GGD BZO. “Als GGD zijn we afhankelijk van het aantal doses vaccins dat we toegewezen krijgen. Alle vaccins die nu beschikbaar zijn, worden gezet. We hebben opgeleide medewerkers om deze prikken te zetten. De locaties worden zorgvuldig gekozen, daarbij zijn onder andere bereikbaarheid, veiligheidseisen en spreiding in de regio criteria die meegewogen worden.”

Meer informatie? www.coronavaccinatie.nl 


Dit nieuwsbericht is 636 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X