Gezocht: organisatoren en een oudere “whizzkid”

Gepubliceerd op: 8 oktober 2020 15:39
Gewijzigd op: 8 oktober 2020 14:55

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: In het verleden hebben al vele teams meegedaan aan de jaarlijkse HoutQuiz. Heel Mierlo Hout was tijdens deze avond in de weer om antwoorden op allerlei vragen te krijgen. Ook worden er opdrachten in de wijk Mierlo-Hout georganiseerd. Door het Coronavirus kan de HoutQuiz, die gepland was in november 2020, geen doorgang vinden. Toch heeft de HoutQuiz organisatie gemeend deze avond  in te plannen voor 2021. Namelijk op zaterdag 17 april.

Mierlo Houtse HoutQuiz

In het verleden organiseerde de groep commissarissen van Muziekvereniging Unitas deze Quiz.  De commissarissen hebben deze Quiz overgedragen aan een kleine groep enthousiaste organisatoren. Helaas zijn dit te weinig mensen om de organisatie van deze HoutQuiz geheel, volgens jarenlange traditie, voort te zetten.

De organisatie van deze zeer afwisselende Quiz is al begonnen met de voorbereiding. Naast het maken van vragen, is ook het verwerken van gegevens (voornamelijk gebruik van Excel) in de computer noodzakelijk om het een en ander goed te laten verlopen.  Deze organisatie vindt voornamelijk in de wintermaanden plaats. Veel kun je thuis doen. Dus heb je tijd over, geef je op om gezamenlijk de HoutQuiz te organiseren.

Voor informatie kun je contact opnemen met Ad van Os. Hij is telefonisch bereidkaar onder telefoonnummer: 0492-663706 of 06-51660410 of per mail via ajfvanos@onsbrabantnet.nl.


Dit nieuwsbericht is 64 keer bekeken

X
X