Ons Marij Vertelt: Gezellig dansen deze week

Gepubliceerd op: 6 september 2018 9:00
Gewijzigd op: 5 september 2018 16:11

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Afgelopen 3 weken deed ik mee aan de zomer cursus van dansschool van der Putten in partycentrum den Heuvel in Mierlo. Ik vind het echt heerlijk om te dansen, al vanaf mijn 14e jaar dans ik. Een zomer cursus houd 3 lessen in van een bepaalde dans. Deze keer zaten er twee dansen bij voor Beginners(vur ons dus) De Swingfox, een kei leuke combinatie van de Foxtrot en Swingen. En verder een Salsa dans; de Bachatta.
En dan denkte misschien dat ik dat mee menne mens doe, nee hoor André kan vur ginne meter dansen. Krijgde alleen maar ergernis van in oe huwelijk. Al die leuke danslessen doe ik met Kitty een van men vriendinnen. menne dansmaot.

Jaren geleden zijn we hiermee begonnen met Rock en Roll.
We vinden het kei leuk om samen te doen , als we met ons vriendinnen groepke op pad gaan (en dat is nogal eens) zoeken we altijd samen de dansvloer op. Soms denken de mensen wel eens da we een setje zijn och, en dan doen we gewoon mee ;-).
We zijn tenslotte een setje vriendinnen toch? Dieje Swingfox is echt zo leuk en kan heel goed op alle leuke Nederlandstalige nummers waar wij zo van houden. Je mag er ook zelf je draai aan geven, het ziet er kei leuk uit.
Jammer dat er ginne video in de krant kan anders konde gullie het eens zien.
Zaterdag 15 september kunde in de agenda zetten want dan hebben ze bij dansschool van der Putten een open dag. En het leuke is dat deze dansschool dit jaar ook hun 20 jarig jubileum viert.

Anja en Eric van der Putten zijn de grondleggers van deze prachtige dansschool.
Op de open dag staan dansdemonstraties op het programma en kun je kennismaken met het brede aanbod aan lessen, ik zou zeker eens langsgaan en een kijkje nemen.
Wij hebben zoveel plezier in dat dansen ik kan het van harte aanraden

Kek is wen leuke foto van ons groepke van de swingfox
Zo leuk da dansen, wij dansen zo het weekend in!

Tot volgende week houdoe.

Dit nieuwsbericht is 663 keer bekeken

X
X