Geweldige prestaties R&TC Buitenlust

Geweldige prestaties R&TC Buitenlust
Gepubliceerd op: 1 april 2022 12:18

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

HELMOND Het afgelopen winterseizoen zijn onze leden van R&TC Buitenlust weer zeer actief geweest en zijn er diverse ereplaatsen behaald bij diverse kampioenschappen. Zo werd Anne van de Ven Limburgs Kampioen bij de Webu-cross op de mountainbike, een mooie prestatie. Thomas van Katwijk wist bij het Nederlands kampioenschap veldrijden in categorie 1 bij de jongens een bronzen medaille te behalen.

Geweldige prestaties R&TC Buitenlust F | Eric Smeets

Ook op de baan waren er leden van R&TC Buitenlust actief. Britt Jeucken wist op zowel het onderdeel sprint als het onderdeel duur een zilveren medaille binnen te slepen. Geweldige prestaties en uiteraard werden ze door hun eigen vereniging in het zonnetje gezet.

Geweldige prestaties R&TC Buitenlust F | Eric Smeets

Naast deze huldiging werden alle leden op de foto gezet. Van eenieder werd een portretfoto gemaakt en ook een teamfoto werd geschoten. De nieuwe foto’s waren nodig dankzij het nieuwe tenue. De vereniging is in de coronaperiode verder gegroeid. Dankzij de inzet van sponsoren en de inzet van vele vrijwilligers ziet de toekomst er zonnig uit.


Dit nieuwsbericht is 215 keer bekeken

X
X