Genieten in eigen stad

Gepubliceerd op: 30 juli 2020 13:33

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond: De bloemen in de Kasteeltuin staan in volle bloei. Een goed excuus om eens door het centrum van Helmond te wandelen tijdens je vakantie. Een vakantie in eigen stad is zo’n slecht idee nog niet als je wordt omgeven door prachtige dingen. Weet jij al waar je naar toe gaat?

In Helmond bruist het! De expositie van Lucas Gassel is nog te zien tot en met 30 augustus en valt perfect te combineren met een mooie stadwandeling langs de buitenexpositie van Goeikes, het jaar van Lucas Gassel. Foto’s gemaakt door Helmonders geïnspireerd op de werken van Gassel. Daarna even genieten van de Helmondse Horeca en je hebt een gezellig dagje uit. De kinderen kunnen meedoen met een Ommetje Helmond. Deze route neemt kinderen en begeleiders mee langs de karakteristieke plekjes van Helmond, leert ze wat over het verleden én zorgt voor interactie met hun omgeving. Via deze kinderroutte zullen zij de stad beter leren kennen op een leuke manier.

Vanaf vrijdag komt hier nog meer pret bij, want op het Havenpark staat vanaf vrijdag een reuzenrad. Kortom; genoeg vertier in Helmond centrum. Ook Weekkrant De Loop gaat hiervan genieten en heeft de komende twee weken vakantie. Op 20 augustus zijn wij weer terug met een nieuwe editie.

Namens het hele team van Weekkrant De Loop Helmond wensen wij jullie een fijne vakantie!

F | Marinus van den Elsen.


Dit nieuwsbericht is 185 keer bekeken

X
X