Geniet van de meivakantie in de bibliotheek!

Gepubliceerd op: 15 april 2019 16:28

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Centrum: Tijdens de meivakantie heeft Bibliotheek Helmond-Peel een speciaal vakantieprogramma voor de jeugd samengesteld. Van 23 april t/m 3 mei is er van alles te beleven in onze Bibliotheken in Asten, Deurne, Helmond en Someren.

Activiteiten in Helmond

Zo zijn er in Helmond diverse workshops waarbij er feest gevierd wordt met Kikker, je van alles kunt leren over dieren uit de prehistorie en magneten en we met techniek een bedrijf in een doosje maken. Met Atelier Hatseflats maak je je eigen kunstwerk en op woensdagmiddag wordt er gratis voorgelezen. En Annie Mulder komt weer terug met haar verteltheater om een prachtige voorstelling te spelen over Repelsteeltje!

Voor tickets en informatie: www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten

Activiteiten in Asten, Deurne en Someren

In Asten, Deurne en Someren gaan we feest vieren met kikker waarbij er geknutseld en gedanst wordt, komt Annie Mulder met haar verteltheater vertellen over een Trouwerij op de boerderij, leren we samen met de professor van Mad Science van alles over magneten en leert Sandra van Curiosity World ons over dieren uit de prehistorie. Daarnaast wordt er in Deurne op woensdagmiddag gratis voorgelezen en maak je in Someren met techniek een bedrijf in een doosje. Voor tickets en informatie: www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten

Wanneer: vanaf 23 april t/m 3 mei op alle locaties in Bibliotheek Helmond-Peel

Voor kinderen van 3 t/m 14 jaar.Tickets en informatie: www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten


Dit nieuwsbericht is 210 keer bekeken

X
X