Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Gemeenteraadsverkiezingen Helmond2022
Gepubliceerd op: 17 februari 2022 8:57

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

Weet jij al op wie je gaat stemmen?

HELMOND De verkiezingstijd is aangebroken. In diverse wijken zijn al borden geplaatst met alle 14 partijen waarop we op 14, 15 en 16 maart een stem mogen uitbrengen. Het is belangrijk dat je gebruikmaakt van je stemrecht: zonder stemmers geen democratie!

Bij de gemeenteraadsverkiezingen is dat extra belangrijk; door te gaan stemmen heb je invloed op beslissingen die later in Helmond genomen zullen worden.

Vind je het lastig om een keuze te maken? De gemeente heeft een Stemhulp ontwikkeld, waardoor je goed in beeld krijgt welke partij het beste past bij jouw standpunten en prioriteiten. Vanaf aanstaande vrijdagavond is deze stemhulp te raadplegen via www.helmond.nl/verkiezingen. Op deze website vind je ook andere informatie met betrekking tot de verkiezingen. Ben je bijvoorbeeld zelf niet in de gelegenheid om te gaan stemmen? Regel dan op tijd je machtiging, zodat iemand anders dat voor je kan doen.

Weekkrant De Loop doet haar best de Helmonders goed te informeren over de visies van de verschillende politieke partijen. De afgelopen periode hebben we al de nodige persberichten en columns geplaatst en dat is deze week uiteraard weer zo. In week 9 en 10 staat de weekkrant in het teken van de verkiezingen.

We hopen dat iedereen zijn of haar stem laat gelden bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2022!


Dit nieuwsbericht is 597 keer bekeken

X
X