Gekke tijden

Gepubliceerd op: 20 november 2020 16:30
Gewijzigd op: 20 november 2020 13:38

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

Het is voor veel ondernemers een tijd van grote onzekerheid. Wat altijd zo bruisend was, is nu een bijna lege stilte. Zo ook bij ons bedrijf, waar we hopen dat we binnenkort op een verantwoorde manier weer wat meer mogen en dat de gezelligheid weer wat terug komt in de speelschuur en het restaurant. We missen de gasten, de drukte en de ontspannen sfeer en proberen in deze tijd creatief te zoeken naar wat wel kan en mag. Daardoor ligt de focus nu op de boerderijwinkel die volop geopend is.

Hier verkopen we in de winter verse huisgemaakte stampotten en soepen met vlees en overige bijbehorende artikelen. Ook gaan we vanaf 27 november van start met de verkoop van kwaliteitskerstbomen in verschillende rassen en groottes. Zowel op pot als gezaagd. Hoewel er al vroeger dan normaal veel vraag is naar echte kerstbomen, starten wij niet eerder met de verkoop omdat de boom nog goed moet blijven tot en met de echte Kerst- en vakantieperiode. Dit is op advies van de kweker zelf om het naaldbehoud optimaal te houden. Op onze website kun je wel alvast de boom bestellen en reserveren.

In onze winkel richten we ons daarnaast ook op cadeau- en kerstpakketten met leuke en lekkere streekproducten. Bovendien hebben we een webshop opgezet waar je online winterkost, maaltijden en meer kunt bestellen. In plaats van de traditionele kerstbrunch hier in de Hoeve en de Speelschuur, hopen we jullie thuis te mogen verwennen met een lekkere uitgebreide lunch of brunch die afgehaald kan worden tijdens de kerstdagen.

Hopelijk tot snel namens de Brandevoortse Hoeve!


Dit nieuwsbericht is 170 keer bekeken

X
X