Geitjes genieten van een smakelijke maaltijd

Gepubliceerd op: 28 januari 2021 9:30
Gewijzigd op: 28 januari 2021 9:06

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

HELMOND Afgelopen weekend heeft de coronacrisis een nieuw dieptepunt bereikt met alle ongeregeldheden die overal en nergens hebben plaatsgevonden. Het verdriet is groot. We kijken allemaal reikhalzend uit naar dat lichtje aan het eind van de tunnel waar Mark Rutte het over heeft. 

Winkeliers willen onderhand weer flink aan de gang, de horeca kan niet wachten om de eerste fusten weer op de tap aan te sluiten. Ziekenhuispersoneel dat zich de benen onder het lijf vandaan loopt om alle zieken de zorg te geven die ze nodig hebben, terwijl ze kampen met een personeelstekort omdat een deel zelf ziek thuis zit. 

Het gevolg hiervan is een nog hogere werkdruk en nog meer stress, ze lopen inmiddels op hun tandvlees. Maar we gaan door. We moeten door. Laten we, wanneer we de kans hebben, proberen te genieten van de mooie dingen om ons heen. 

De natuur gaat ook door en als je goed oplet, zie je dat zij zich al aan het voorbereiden is op de lente. Bloembollen lopen uit, her en der worden al knopjes gevormd. Ben je niet zo’n buitenmens? Pak een (oude) hobby op of duik de keuken in voor een lekkere maaltijd. Van een mooi gepresenteerd en smakelijk diner wordt niemand chagrijnig. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, kies gewoon iets wat je lekker vindt. Deze geitjes weten het wel, zij genieten van elke hap hooi die ze naar binnen werken. Een waterig zonnetje zorgt voor het sfeerlicht, meer hebben zij niet nodig.

F | Wim van den Broek


Dit nieuwsbericht is 149 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X