Geen wandelavondvierdaagse

Gepubliceerd op: 30 juli 2020 14:57

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond: In 2019 hebben enkele duizenden deelnemers met veel plezier de zestigste editie van de wandelavondvierdaagse van Helmond gelopen. Mooi weer, vrolijke gezichten en voor de deelnemers diverse traktaties maakte deze editie tot een succes. Wie had toen kunnen voorzien hoe anders dit in 2020 zou gaan.

De dagbladen, Facebook, Twitter en ander social media staan er vol van, Covid19 raakt ons allen en beïnvloedt ons dagelijkse leven wordt voor een groot deel, ook ons als organisatie van de wandelavondvierdaagse van Helmond. De organisatie heeft er, in samenwerking met de gemeente Helmond, alles aan gedaan om ook dit jaar de Wandelavondvierdaagse door te laten gaan, echter is het ons niet gelukt.

In eerste instantie was het plan om de WandelAvondvierdaagse uit te stellen naar september maar, ook deze datum is gezien de omstandigheden niet haalbaar. We moeten jullie bij deze dan ook melden dat er in 2020 geen Wandelavondvierdaagse in  Helmond zal gaan plaatsvinden, iets wat ook de organisatie zeer betreurt.

Vol goede moed gaan wij als organisatie door met de voorbereidingen om zodoende in 2021 de WandelAvondvierdaagse van Helmond door te kunnen laten gaan, dit alles met in achtneming van hoe de situatie rondom Covid19 zich de komende tijd zal gaan ontwikkelen. Als alles weer terug is naar “normaal” zal de 61ste editie van de Wandelavondvierdaagse van Helmond plaatsvinden van woensdag 2 juni tot en zaterdag 5 juni 2021. We hopen dat we ook dan weer op jullie te rekenen.

Wandelavondvierdaagse in 2019. F | Wim van den Broek.


Dit nieuwsbericht is 206 keer bekeken

X
X