Geen Kasteeltuinconcerten in 2021

Geen Kasteeltuinconcerten in 2021
Gepubliceerd op: 15 juli 2021 13:47

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

CENTRUM Helaas moeten wij met heel veel pijn in ons hart mededelen dat er ook in 2021 geen Kasteeltuinconcerten mogelijk zijn en de 20e editie daarom dit jaar niet door zal kunnen gaan.

Afgelopen vrijdag is officieel bekend geworden dat alle grote evenementen de komende tijd gecanceld worden. Na overleg met bevoegde instanties geldt dit dus helaas ook voor de 20e editie Kasteeltuinconcerten Helmond. Er is helaas te veel onduidelijkheid en onzekerheid om het eventueel weer vooruit te schuiven, los van het onaanvaardbare risico dat het dan alsnog niet kan en het risico op slecht weer wat steeds groter zal worden. De organisatie stuurt iedereen die een ticket heeft gekocht voor de speciale edities in augustus een bericht en we zullen het geld terugstorten.

De afgelopen maanden hebben we als organisatie samen met tientallen leveranciers, artiesten, sponsoren, vrijwilligers, samenwerkingspartners en overheidsinstanties keihard gewerkt om in korte tijd een unieke jubileumeditie te organiseren, waar we heel erg trots op zijn. Daarom is het extra zuur dat we nu in augustus niet kunnen starten aan onze reeks van 8 spetterende avonden in de kasteeltuin. Na de lange lockdown en alle beperkingen konden wij niet wachten om er een onvergetelijke 20e editie van te maken met jullie, maar we worden nu helaas voor de tweede keer ingehaald door de realiteit.

Wij willen via deze weg alle bezoekers, vrijwilligers, sponsoren, leveranciers, artiesten, samenwerkingspartners en iedereen die ons nog meer een warm hart toedraagt, bedanken voor alle steun en onverminderd enthousiasme. Wij geven niet op en volgend jaar staan we gewoon weer samen in de kasteeltuin tijdens de 20e editie van Kasteeltuinconcerten!

Voor de agenda 20 jaar Kasteeltuinconcerten 2022
Elke vrijdag in juli en augustus vanaf vrijdag 8 juli 2022. Zelfde tijd, zelfde locatie, zelfde opzet en zoals normaal alle dagen gratis toegankelijk! Ondanks deze enorme tegenslag laten wij ons niet klein krijgen, wij tellen nu alweer af naar volgend jaar! Tot 8 juli 2022 in de kasteeltuin Helmond!
Organisatie Kasteeltuinconcerten Helmond/Stichting Helmond City Events
www.kasteeltuinconcerten.nl/info
@kasteeltuinconcerten.nl


Dit nieuwsbericht is 319 keer bekeken

X
X