Geef de sportzomer extra glans met het Stippents Tourspel

Gepubliceerd op: 12 juni 2019 17:21

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Stiphout en warande, Voorpagina

Stiphout: Op sportgebied hebben wij Nederlanders momenteel niet veel te klagen. Max Verstappen rijdt snel zijn rondjes, het is weer leuk om naar het Nederlands elftal te kijken en Ajax presteerde boven verwachting in de Champions League. We hadden daar graag een mooie Giro-overwinning van Tom Dumoulin bij gezet, maar een smak tegen het asfalt maakte aan zijn dromen een einde. Hopelijk heeft hij in de Tour de France meer geluk.

Over geluk gesproken: dit jaar is de dertiende (!) editie van het Stippents Tourspel. En als het niet tegenzit, kunnen deelnemers daar een mooi vakantiecentje mee verdienen. Meedoen is eenvoudig als altijd. Deelnemers selecteren vijftien Tour de France-renners van wie ze verwachten dat ze vaak in de top tien van een etappe eindigen. Ook het juist voorspellen van ‘de truien’ levert punten op.

De tien beste voorspellers winnen een geldprijs, waarvan de hoogste € 450,- bedraagt. Naast dat mooie bedrag mag de winnaar ook een jaar lang op de Hans van Hoek Wisseltrofee passen. Die staat nu nog te blinken in de woonkamer van Koen Bloks – de winnaar van 2018 -  maar het is zeker geen vanzelfsprekendheid dat Koen zijn titel prolongeert. In het voorseizoen is de concurrentie namelijk buitengewoon sterk gebleken.

Ook zijn er met het Stippents Tourspel dagprijzen te winnen en vindt er, op de avond van de laatste etappe, weer een feestelijke loterij plaats bij Café De Sport. Meespelen is gratis en exclusief voor deelnemers aan het Tourspel. Met dank aan vele sponsors is er weer héél veel moois te winnen. Ook voor degenen die de voorjaarsklassiekers niet tot in detail hebben geanalyseerd, liggen er volop kansen, want het lot bepaalt. Met wat meer geluk dan Tom Dumoulin in de Giro had, ga je niet met lege handen naar huis. 

Je kunt je inschrijfformulier tot 5 juli 2019 middernacht inleveren bij Café De Sport aan de Dorpsstraat 62 in Stiphout. Deelname aan het Stippents Tourspel staat open voor iedereen en kost een tientje. Meer informatie en het inschrijfformulier vind je onder het kopje ‘Stippents Tourspel’ op de website van Café De Sport: www.cafedesporthelmond.nl .


Dit nieuwsbericht is 246 keer bekeken

X
X