Ga toch DUOFietsen

Gepubliceerd op: 17 juni 2019 17:02

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Stichting Duofietsen Helmond is op zoek naar vrijwilligers die met een elektrisch onder- steunde duofiets een tocht willen maken met gasten die dit zelf niet meer kunnen door ouderdom en/of een lichamelijke of geestelijke beperking.

Sinds de oprichting begin 2017 is de belangstelling om met onze duofietsen te fietsen explosief gestegen en zitten we te springen om vrijwilligers. We rijden altijd in groepsverband in Helmond en omgeving. In goepsverband rijden brengt mensen met elkaar in contact, brengt mensen in beweging en onderweg wordt er samen koffie of thee gedronken.

Om dit doel mogelijk te maken hebben we veel vrijwilligers nodig, die het voor veel mensen met een beperking mogelijk maken om deel te nemen aan deze fantastische activiteit. Dit kan eens per week of meerder malen per maand. Een tocht duurt gemiddeld een 2.5 uur.

U kunt zich aanmelden via e-mail, onder vermelding van uw naam, adres,woonplaats, telefoonnummer en eventueel e-mailadres naar duofietsenhelmond@gmail.com

Voor meer informatie kunt u ook bellen naar de secretaris van de stichting: Johan Doomernik tel: 06-57082890 of bezoek onze website: www.duofietsenhelmond.nl  


Dit nieuwsbericht is 237 keer bekeken

X
X