Fun Run Gemert: ‘Carnaval in de Wei’

Gepubliceerd op: 14 september 2019 11:29
Gewijzigd op: 12 september 2019 10:31

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Regio:  De voorbereidingen voor de vierde editie van Fun Run Gemert zijn in volle gang en het is mogelijk in te schrijven met je team voor het evenement op 5 en 6 oktober. Het belooft een moddervette editie te worden met een nog hogere FUN-factor. Met het thema ‘Carnaval in de wei’ is de toon alvast gezet.

Het Fun Run weekend start op zaterdag 5 oktober met de ‘Team Challenge’. Net als vorige edities is “FUN” het magische woord. Verschijn met je gekste pak aan de start, want er zijn dit jaar maar liefst 3 originaliteitsprijzen! Je team mag dit jaar uit 3 tot 13 personen bestaan. Ga je met je team voor de snelste tijd? Koop dan je tickets (max. 5 personen) voor het ‘Fast Hour’ van 12.00-13.00 uur. Het parcours is dan nog ‘vers’ met weinig opstoppingen.

Het parcours: nog langer en leuker

Het parcours rondom evenemententerrein De Schabbert is deels vernieuwd en telt 34 obstakels. Bovendien is de route verlengt naar 6 kilometer en is het historische kasteelterrein van Gemert in het parcours opgenomen. Check de route alvast op www.funrungemert.nl.
Om het weekend extra gezellig te maken, is de afterparty op zaterdag gratis voor alle deelnemers, maar ook voor alle fans, vrienden en andere feestbeesten!

Alle aanwezigen zijn die avond getuige van de prijsuitreiking, de fantastische live-band REPOP en DJ The Underdogs.

Nog niet bekend met de Fun Run?

De Fun Run ‘Team Challenge’ is een sportief evenement met een hoge fun-factor. Doe mee met je vrienden, familie, clubgenoten, kennissen, buren of collega’s … zolang ze maar ouder zijn dan 14 jaar. Als team leg je een uitdagend parcours af vol met opblaasbare stormbanen en water- en modderobstakels. Het team met de hoogste fun-factor wint! Deelname kost €28,50 per persoon.

Zondag 6 oktober: Albert Heijn Gemert Family Challenge

Op zondag 6 oktober start deel 2 van het Fun Run weekend met de ‘Albert Heijn Gemert Family Challenge’. Deze kleinere versie van de run op zaterdag is dit jaar 2 kilometer en je team mag uit maximaal 20 personen vanaf 6 jaar bestaan. We adviseren begeleiding voor de kleintjes. Deelname kost €11,00 per persoon. Alle deelnemende kinderen krijgen een GRATIS consumptiekaart voor o.a. een drankje, zakje chips en een snack.

Schrijf je nu in!

Zin in een weekend vol teambuilding, gezelligheid en fun? Maak je team dan compleet en schrijf je in op www.funrungemert.nl. Je hebt de keuze uit 5 tijdvakken van een uur op zaterdag. Op zondag zijn tickets te koop voor tussen 12.00 en 16.00 uur volgens het wachtrij-principe.

(bron foto: HansBurger Fotografie)


Dit nieuwsbericht is 166 keer bekeken

X
X