Franse Markt zoekt handelaren

Gepubliceerd op: 20 januari 2020 12:36
Gewijzigd op: 20 januari 2020 15:22

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: De Franse Markt is op zoek naar handelaren met streekmarktproducten en handelend onder duurzaamheid.  Op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei, wordt de Franse Markt, een kunstzinnige markt, alweer voor de zesde keer gehouden rondom de Cacaofabriek.

90 procent van de uitgestalde waren betreffen kunstproducten, aangeboden door handelaren met gevoel voor kunst, die hun hobby en  vaardigheden promoten en demonstreren.

10 procent van de ruimte is bestemd voor  deelnemers in de streekmarktsfeer die handgemaakte, originele streekproducten en lekkere hapjes aanbieden. Speciale aandacht wordt geschonken aan Artschool Helmond van Hilma Bovenkerk en aan Andre van Veggel, steenhouwerij.

Op het grote podium wordt tijdens de markt gemusiceerd, gedanst en vermaak gebracht door een grote variëteit van artiesten. Op het enorme terras van de

Cacaofabriek is het gezellig toeven en heeft u een mooi uitzicht op de Franse Markt. Hierdoor ontstaat een gezellige, toegankelijke markt waar de bezoekers in een unieke en gezellige sfeer kunnen kennismaken met de makers en hun producten. In combinatie met het, bijna altijd, mooie weer op Hemelvaartsdag is het een leuk en interessant middagje uit.

De markt wordt georganiseerd door de Stichting “Soet op Suyt” in nauwe samenwerking met De Cacaofabriek, het Annatheater en wijkhuis St. Annaparochie. Wilt u ook deelnemen aan de Franse Markt als kunstenaar of als standhouder? Voor de streekmarkt kunt u contact opnemen met johan@vdvorst.com    

Foto; organisatie Franse Markt


Dit nieuwsbericht is 488 keer bekeken

X
X