‘Fractie Michael Rieter’ tot 16 maart 2022 in raad

‘Fractie Michael Rieter’ tot 16 maart 2022 in Helmondse raad
Gepubliceerd op: 1 juli 2021 9:27

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND De ‘Fractie Michael Rieter’ blijft zeker tot 16 maart 2022, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen, in de Helmondse raad actief. De heren René van de Westerlo en Martien van den Hoven gaan als burgercommissielid, raadslid Michael Rieter de komende 9 maanden met raad en daad bijstaan.

Aanstaande dinsdag 6 juli, tijdens de eerstvolgende raadsvergadering, staat de voorgenomen benoeming van beide heren op de agenda. Daarmee kan raadslid Michael Rieter zijn gedane kiezersbelofte bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018, tot een meer dan goed einde brengen. “Wij zijn er voor alle Helmonders”, stellen Rieter, van de Westerlo en van den Hoven.

Zij roepen de Helmondse inwoners dan ook op dat wanneer zij vragen hebben, zij die altijd kunnen stellen. En daarvoor kan het beste contact worden opgenomen met fractievoorzitter Michael Rieter. Daarnaast gaat er ook bezien worden of er aan de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 zal worden deelgenomen.

Foto: V.l.n.r.: de burgerleden Martien van den Hoven en René van de Westerlo en raadslid Michael Rieter | F Michael Rieter


Dit nieuwsbericht is 239 keer bekeken

X
X