Fotograferen met de smartphone

Gepubliceerd op: 6 juli 2022 16:05

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND-WEST Fotograferen met je smartphone is eigenlijk niet meer weg te denken. Zonder enige moeite leg je de mooiste momenten vast. Natuurlijk heb je zo nu en dan wel missers. Deze wandeling start met een korte inleiding in ons trefpunt de Koekoek, fotograaf Jan van Bommel, van onze fotowerkgroep Kiek Nauw, neemt je mee in de mogelijkheden van het fotograferen met een smartphone.

Hij zal zowel aandacht schenken aan technische aspecten van de smartphone-camera en mogelijke hulpmiddelen, alsmede fotobegrippen als het gebruik van natuurlijk licht, scherpte van een foto, vlakverdeling, kleuren in een beeld en beeldhoek. Na deze korte inleiding gaan we naar buiten en wandelen we door het Goor. Tijdens deze wandeling kun je foto’s maken en vragen stellen aan Jan die je graag zal helpen bij je vragen. Tijdens de wandeling zal hij ook stilstaan bij allerlei eenvoudige tips die je foto’s met een smartphone aantrekkelijker zullen maken.

Voor deze wandeling zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar. Vol is vol! Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@kieknauw.nl, je krijgt dan van ons een bericht. Ook bij minder goed weer gaat deze wandeling/workshop gewoon door.

Verzamelplaats

24 juli 2022 om 14.00 uur, Speeltuin Helmond-West, Arbergstraat 85, Helmond.


Dit nieuwsbericht is 74 keer bekeken

X
X