Fish ‘n Food in een nieuw jasje

Gepubliceerd op: 12 november 2020 10:37
Gewijzigd op: 12 november 2020 11:06

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Fish ’n Food, de vertrouwde stek voor een lekker visje, is al ruim 8 jaar lang gevestigd  aan de Mierloseweg 41 in Helmond en heeft vorige week na een grondige verbouwing haar deuren weer geopend. De winkel heeft een ware metamorfose ondergaan en met 16 vierkante meter extra en een overzichtelijke grote koelvitrine, is het nog moeilijker kiezen tussen al dat lekkers uit zee.

Na enkele weken verbouwen is het dan nu zover: de frisse nieuwe winkel is klaar. Groter, overzichtelijker en met een apart keukengedeelte voor alle vers bereide producten. Pieter en Diana van de Donk weten als geen ander dat een visje op zijn tijd erg gezond is voor de mens, dat vertalen zij in een breed assortiment wat dagelijks vers verkrijgbaar is in hun winkel. bij Fish en Food Helmond is het assortiment samengesteld uit allerlei producten van kant-en-klare maaltijden tot een top kwaliteit visje, vers of gebakken, of een heerlijk portie kibbeling. Een hardloper zijn de 1 persoons kant-en-klaar maaltijden (vers bereid in eigen keuken)  waarmee u,  na even thuis opwarmen in de oven, van een heerlijke maaltijd geniet. U heeft een ruime keuze uit diverse soorten vis met aardappelgratin of pasta. Houdt u van sushi? Probeer dan eens de vers bereide sushi (op donderdag, vrijdag of zaterdag), de vissalades, roerbakschotels of laat u eens verassen door een visbuffet.

Als u de winkel binnenloopt valt meteen de leefbak op, een mini zee aquarium waar verse oesters (3 soorten), levende krabben en kreeften en verse vongole je aandacht trekken. Het assortiment is verder uitgebreid met een brede range aan mooie soorten olijfolie, ideaal om uw verse vis in te bereiden, maar ook als dressing voor een salade of om gewoon lekker te dippen met brood.

Natuurlijk is het ook mogelijk om  het uitgebreide assortiment van Fish ’n Food bij u thuis te laten bezorgen. Makkelijk als u slecht ter been bent en even niet naar de winkel kunt komen. Ook kunt u complete maaltijden of vis- of tapasschalen afhalen of laten bezorgen voor als u even geen zin heeft om zelf te koken. Bestellingen boven de 25 euro worden gratis bezorgd. Zie ook de bestelkaart. Deze is te downloaden via www.fishenfoodhelmond.nl of af te halen in de winkel.

Tot ziens bij Fish ’n Food!

De vernieuwde winkel van Fish ’n Food. F Christel Sanders


Dit nieuwsbericht is 322 keer bekeken

X
X