Finaleplaats HT’35 en jong-talenttest

Gepubliceerd op: 16 maart 2023 16:43

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

HELMOND Afgelopen weekend vonden in Rotterdam de halve finales voor teams plaats. Ondanks een aantal foutjes van Guus Hegeman, Gijs Henzen, Roel Dankers, Philip van Bommel en Wassim Toub was een vierde plaats en uiteindelijk na drie kwalificaties een 6e plaats op de eindranking, voldoende voor een plek op het NK teams!

In Volendam vonden de halve finales voor enkele junioren en senioren plaats. Via regionale of landelijke plaatsingswedstrijden hadden zij zich voor deze wedstrijd weten te kwalificeren.

Day van der Ven (div. 3 junior) turnde een stabiele meerkamp met hoge scores op brug en balk. Een negende plaats voor haar na vier toestellen. Pleun Vestjens (div. 2 junior) moest helaas haar trainingsmaatje Cleuo Creutzburg missen. Zij is nog niet wedstrijdfit. Pleun eindigde als 16e. In de laatste wedstrijdronde kwam Britt Coenen (div. 3 senior) in actie. Zij startte sterk op vloer (3e hoogste punt) en wist haar meerkamp goed af te ronden. Met een totaal van 43,666 eindigde zij keurig op de zesde plaats.


Jong-talenttest 26 maart
Zaterdag 26 maart vindt de jong-talenttest plaats voor meisjes geboren in 2016-2017. Tussen 15:30-17:00 uur mag je komen laten zien wat je allemaal kan.

Locatie: turncentrum Helmond, Rakthof 14, Helmond
Aanmelden kan via jongtalent@ht35.nl.

Zie ook www.ht35.nl.


Dit nieuwsbericht is 64 keer bekeken