Fietsspeciaalzaak Ad van Lieshout wordt TRIA Fietsen

Fietsspeciaalzaak Ad van Lieshout wordt TRIA Fietsen Stiphout overname
Gepubliceerd op: 27 mei 2021 11:45
Gewijzigd op: 27 mei 2021 10:05

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

STIPHOUT Fietsspeciaalzaak Ad van Lieshout aan de Dorpsstraat 113A in Stiphout is een begrip in Helmond en omstreken. In januari 2006 startte Ad van Lieshout er zijn bedrijf, na overname van de zaak van Ambro Sanders. Vanaf 1 juni gaat Ad met pensioen. Fietsspeciaalzaak Ad van Lieshout gaat dan verder als TRIA Fietsen Stiphout onder begeleiding van de eigenaar Koen Schrama.

Ad is blij dat de fietsspeciaalzaak blijft in Stiphout, eentje die dezelfde service en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan zoals die van TRIA Fietsen in Lieshout en Brandevoort. Koen van TRIA Fietsen vult hem aan: “We gaan op de vertrouwde voet verder.” En Ad vult weer aan op zijn beurt: “Mijn vaste werknemer en vertrouwd gezicht Klaas Lammers-van Otterloo blijft werkzaam in de zaak.” Naast Klaas start er in juli een tweede fietsspecialist woonachtig in Helmond. Of je fiets nu toe is aan reparatie, onderhoud, nieuwe verlichting of andere onderdelen en accessoires, zoals fietstassen of een spiegeltje, dan kun je (vanaf komende dinsdag) in Stiphout bij TRIA Fietsen terecht. Er zijn een paar kleine veranderingen. Collega Frans van Lieshout, die eigenlijk al met pensioen was, stopt nu écht en gaat met pensioen. Koga fietsen zullen niet meer verkocht worden, daarvoor in de plaats komt onder andere Kalkhoff, maar de service en garantie die u als Kogarijder gewend bent, blijft bestaan.

TRIA Fietsen zal het Gazelle-assortiment in eerste plaats uitbreiden met Duitse topklasse van Kalkhoff fietsen. Daarnaast kan de klant onder andere in Brandevoort voor de gelijke service terecht en is dit filiaal op werkdagen geopend tot 19 uur en in de hoofdvestiging in Lieshout zijn ze open tot 20 uur op werkdagen. “We behouden onze identiteit en breiden de service uit. Mensen kunnen op ons rekenen. Klanten uit zowel Stiphout als andere kernen van Helmond én de omliggende dorpen kunnen bij ons terecht.” TRIA Fietsen voert de merken Gazelle - Kalkhoff - Giant - Union - Cortina - Orbea - Liv - Loekie - Volare – Alpina.

Ad kan de zaak met een gerust hart overdragen aan Koen en besluit: “Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren.”


Dit nieuwsbericht is 111 keer bekeken

X
X