Fietsbeurs in Brandevoort

Gepubliceerd op: 10 maart 2020 11:23
Gewijzigd op: 5 maart 2020 11:27

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

Brandevoort: Zaterdag 4 april 2020 organiseert Stichting Brandevoort in Actie de jaarlijkse Fietsbeurs. Hét moment voor inwoners van Brandevoort om een nieuwe tweedehands fiets aan te schaffen óf een nog goede, voor u niet meer bruikbare, fiets te (laten) verkopen. Ons aanbod bevat over het algemeen kinderfietsen voor alle leeftijden, maar zeker ook goede fietsen voor volwassenen of kinderen die voor het eerst naar de middelbare school gaan. U kunt fietsen, ook elektrisch, fietsstoeltjes, steppen, skeelers en rolschaatsen inleveren.

De fietsen worden tussen 11.00 en 12.00 uur ingenomen. De verkoop zal van 13.00 tot 15.00 uur zijn en het afhalen van de eventueel niet verkochte fietsen kan tussen 16.00 en 16.30 uur. De fietsbeurs vindt plaats op het schoolplein van Openbare Basisschool Brandevoort, ingang aan de zijde van de Koolstraat.

Over de fietsbeurs

Deze fietsbeurs vindt elk jaar in het voorjaar plaats om de inwoners van Brandevoort de gelegenheid te geven overtollige fietsen en/of te kleine (kinder)fietsen door ons te laten verkopen. Daarnaast geeft het andere inwoners de kans om voor een mooie prijs een fiets aan te schaffen voor kind, kleinkind of zichzelf. Op deze manier draagt de organisatie bij aan een duurzame economie en geven we spullen een tweede leven.

De fietsbeurs houdt 10% van de vraagprijs in. Het bedrag wat wordt opgehaald met de verkoop van de fietsen, wordt gebruikt ter ondersteuning van andere activiteiten van de Stichting Brandevoort in Actie, die hiervoor een  aanvraag kunnen doen bij het bestuur. Of het kan worden gebruikt als aanvulling voor het doen van een grote aankoop die het bestuur op de planning heeft staan. Uitganspunt is en blijft dat het opgehaalde bedrag aan alle inwoners van Brandevoort ten goede moet kunnen komen. Voorbeelden hiervan zijn de aanschaf van materialen voor de Paasactiviteit, maar ook een bijdrage voor materialen die SBIA uitleent ter ondersteuning van de activiteiten die voor en door de inwoners van Brandevoort georganiseerd worden.

www.fietsbeurs.brandevoort.org/


Dit nieuwsbericht is 133 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X