Fiets4daagse verplaatst naar 2021

Gepubliceerd op: 10 april 2020 9:38

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Het coronavirus heeft onze samenleving hard geraakt. Maatregelen, die we ons tot voor kort niet konden voorstellen, volgen elkaar in snel tempo op. We leven mee met iedereen die getroffen is door het coronavirus en ook met onze vrijwilligers, sponsoren/adverteerders, deelnemers en anderen die betrokken zijn met Fiets4Daagse De Peel.  Het coronavirus heeft ook impact op de Fiets4Daagse De Peel. Na uitvoerig onderling overleg is besloten om deze F4D De Peel naar 2021 te verplaatsen (van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 juli 2021).

Het kabinet heeft de maatregelen verder aangescherpt tot 28 april en evenementen en bijeenkomsten zijn tot 1 juni verboden. De voorbereidingen van een Fietsvierdaagse vergen veel tijd en inspanningen van veel betrokkenen. Na 1 juni is de tijd te kort om dat allemaal goed uit te voeren. Daarnaast speelt de onzekerheid mee of 1 juni ook daadwerkelijk de einddatum is van de genomen maatregelen.

We nemen als organisatie onze verantwoordelijkheid, omdat de gezondheid voor alles gaat. Ook willen we voor duidelijkheid zorgen in deze onzekere tijden voor onze vele vrijwilligers, deelnemers en anderen die betrokken zijn bij onze F4D. Een dankjewel aan iedereen die zich de afgelopen tijd voor de organisatie heeft ingezet.

"Let een beetje op elkaar..."


Dit nieuwsbericht is 264 keer bekeken

X
X