Fiets mee met Rondje Helmond

Gepubliceerd op: 15 april 2019 16:04

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Zondag 5 mei wordt het fietsseizoen officieel afgetrapt met fietsevenement Rondje Helmond. Rondje Helmond is een prachtige belevenis voor jong en oud. Een route langs de allermooiste plekjes van Helmond. Binnenstad, architectuur, natuur en woonwijken wisselen elkaar af. De route is zowel linksom als rechtsom te fietsen.

Nieuw

Sinds dit jaar is de fietsroute uitgebreid richting Suytkade en een deel van de Mierloseweg. Nieuw toegevoegd aan de vaste route zijn De Cacaofabriek, Fletcher Welness Hotel Helmond, Leisure Center Suytkade en Henk van Rooij fietsen. Zij zijn aangesloten als officiële partners aan de hele route.

Deelnemers

Tussen 10:00 uur en 12:00 uur kan er gestart worden op elk gewenst punt langs de route. Deelnemers dit jaar zijn:

Golfclubhuis 10Paviljoen de WarandeDe Pastoor, eten en drinkenCafé zaal ’t AambeeldIjssalon  Il CircoDe Brandevoortse HoeveCafetaria BrandevoortEetcafé De BarrierPalingkwekerij de RijpelaalCafetaria de SmullerKinderboerderij de VeldhoeveJan Visser MuseumFletcher welness resort HelmondLeisurecenter SuytkadeDe CacaofabriekHenk van Rooij FietsenMysterypostWeekkrant de Loop (extra stempelpost tijdens event)

Bij de start ontvangt de fietser een stempelkaart waarop alle officiële stempelposten staan vermeld. Als de stempelkaart volledig wordt ingeleverd dan maakt de fietser automatisch kans op mooie prijzen. Dit jaar is de hoofdprijs voor volwassenen weer een splinternieuwe fiets van Henk van Rooij fietsen. Voor de kinderen die meefietsen zijn er ook weer leuke prijzen te winnen.

Net zoals voorgaande jaren komt u onderweg een ‘Mysterypost’ tegen met een gezellig terrasje en kramen van de sponsoren. Weekkrant de Loop heeft dit jaar een eigen stempelpost voor de deur. Kom gerust eens langs.

Kijk voor meer informatie op www.rondjehelmond.nl

Veel fietsplezier gewenst!

Bron foto; Wim van den Broek
Dit nieuwsbericht is 217 keer bekeken

X
X