Feestweek 100 jaar Blauwwit gaat eindelijk van start!

Gepubliceerd op: 7 mei 2019 10:29
Gewijzigd op: 7 mei 2019 14:15

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: De feestweek van RKSV Mierlo-Hout gaat vanaf volgende week dan eindelijk écht van start. Een zeer gevarieerd programma met veel feestjes voor alle doelgroepen. Aankomende vrijdag, 10 mei,  zal de week geopend worden met een mooie clubfeestavond. Een avond voor alle leden, betrokkenen, vrijwilligers en sponsoren van de voetbalclub. De goede feestband ‘Driven’ zorgt voor het entertainment op deze avond. Een mooie aftrap om samen 100 jaar te vieren.

De dag erop (zaterdag 11 mei) vindt er een échte aftrap plaats. Dan is er namelijk een dames voetbaltoernooi met veel clubs uit de regio. Damesvoetbal komt steeds meer op en wint ook bij Mierlo-Hout steeds meer terrein. Er komen steeds meer damesteams bij en er wordt hard aan getrokken om dit ook nog meer te laten groeien. En met succes! Aansluitend vindt er een Ladiesnight plaats en komt ‘Radio 538 DJ’s on tour’ om er een mooi feest van te maken!

Op dinsdag 14 en woensdag 15 mei komt de beroemde voetbalrobot van de TU Eindhoven een demonstratie geven in de grote feesttent aan alle basisschoolleerlingen uit Helmond. Zij maken dan kennis met de moderne techniek en worden geënthousiasmeerd om ook affiniteit met deze techniek te krijgen!

Donderdag 16 mei gaat aanvoelen als een echte ‘kantine avond’. Een avond lekker lullen over de belangrijkste bijzaak van het leven. Praten over de sport waar het bij ons allemaal om draait. Diverse bekende (ex-)voetballers (waaronder Koert Westerman, Andy van der Meijde en Glenn Helder), ook bekend als FC de Rebellen, zullen smaakmakende verhalen en leuke anekdotes vertellen over wat zij allemaal meegemaakt hebben tijdens hun professionele carrière.

Daarnaast is er ook een interactieve avond op vrijdag 17 mei. Het meest bekende voetbalspelletje wordt hier in de grote feesttent gespeeld in 2 categorieën: de jeugd onderbouw en de jeugd bovenbouw met de senioren. Een finale op groot scherm ter afsluiting. Wie wordt de grootste FIFA-koning van Mierlo-Hout?

Dé klapper van het jubileum vindt plaats op zaterdag 18 mei. Een avond met grote Nederlandse artiesten zoals Gerard Joling, Gers Pardoel, Belle Perez, Dansado & De Feestneger, Puinhoop kollektiv, Raymon Hermans, Senna Willems en DJ W3SS. De avond wordt de grootste avond van het jubileum; niks is te gek en een 100% feestgarantie! De laatste 175 kaartjes zijn op dit moment in de verkoop, dus ben er nog snel bij!

Kaartjes voor alle evenementen zijn te koop via www.100jaarblauwwit.nl/tickets of in de kantine van RKSV Mierlo-Hout, bij Wim Mulkens en bij Friture Zaal Adelaars.

100 jaar vieren we samen! 


Dit nieuwsbericht is 735 keer bekeken

X
X