Feestvoorstelling De Helmondse Musical

Gepubliceerd op: 14 november 2018 14:00
Gewijzigd op: 15 november 2018 13:12

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Op Tweede Kerstdag is de première van De Uitvinders van het Trainingspak. Tot zondag 6 januari spelen cast en orkest deze derde voorstelling van stichting De Helmondse Musical; de opvolger van Berry, de Musical en Verhaal van de Knaal. Het grote moment komt dichterbij en met de week komen de spelers en muzikanten dichterbij het niveau waar we met z’n allen naar streven. Het wordt weer een musical die u niet mag missen!

Gewoon een fantastische feestmiddag

De musical is opnieuw populair; alle reguliere voorstellingen zijn bijna uitverkocht. Er zijn nog wel diverse kaarten voor de bijzondere voorstelling op zondag 30 december 2018. Dan speelt de cast van De Helmondse Musical een middagvoorstelling met een feestelijk tintje. Op deze dag kunt u vanaf 14:30 uur genieten van de voorstelling. Na afloop volgt er een geheel verzorgd all inclusive feest met onbeperkt drankjes en volop hapjes. U gaat met een volle maag naar huis! Bestuurslid pr Perry Vermeulen: “Bij onze vorige twee voorstellingen kozen we voor een galathema, met bijpassende dresscode. Dit jaar hebben we besloten om het anders te doen, verplichtingen hebben de mensen tijdens de feestdagen immers al genoeg. Geen dresscode dus, maar wel een fantastische middag waarop het bezoekers aan niets ontbreekt. De feesten van 2014 en 2016 staan in ons geheugen gegrift, met muziek en een dansje voor wie wil. Wij kijken dus uit naar 30 december.”

Er zijn nog kaarten!

Wees er snel bij en geniet met uw vrienden of familie van een mooie dag, samen met de spelers, orkestleden en alle andere betrokkenen. All inclusive-kaarten à € 67,50 zijn te verkrijgen via www.theaterspeelhuis.nl.

Bron foto; Tahné Kl

Dit nieuwsbericht is 249 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X