Feestshop De Ballon, hét adres voor een geslaagde carnavals outfit

Gepubliceerd op: 7 februari 2019 11:43
Gewijzigd op: 7 februari 2019 11:42

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Noord, Voorpagina

Door: Jet Vetter

Helmond-Noord: Nog geen idee wat aan te trekken tijdens carnaval of nog op zoek naar juist dát ene item dat je kostuum helemaal af maakt? Dan is een bezoek aan Feestshop De Ballon in winkelcentrum De Bus aan Nieuwveld 13 in Helmond-Noord zeker de moeite waard!

Als je nog geen zin zou hebben in carnaval, dan krijg je dat vanzelf als je over de drempel van de winkel van Yolanda van Heugten stapt. De rekken hangen er vol met de meest uiteenlopende kleurrijke uitdossingen voor jong en oud. Je kunt het zo gek niet verzinnen of bij Feestshop De Ballon is het te koop. Wil je je bijvoorbeeld verkleden als piraat, non, hippie (dat schijnt trouwens dé uitdossing van 2019 te worden), clown, Spaanse danseres of superman? Dan heb je nu het juiste adres gevonden. Ook voor de jonge feestvierders is er van alles te vinden: draakjespakken, beren uitrustingen en nog heel veel meer. “We hebben meer dan 350 verschillende kostuums in de winkel hangen”, vertelt Yolanda, die haar klanten met heel veel plezier adviseert. “Ook al is het nog zo druk, iedereen krijgt aandacht. Daarom komen de mensen graag bij ons terug”.

Ook ben je bij De Ballon aan het juiste adres voor alle accessoires die een carnavals outfit helemaal af maken. Zeker een aanrader zijn de hoedjes, die Yolanda zelf ‘optuigt’ met onder meer lampjes en veren. Bij De Ballon verkopen ze een uitgebreid assortiment pruiken, maskers, schoenen, tasjes, neuzen, kousen, hoeden, petten, kettingen enz.

Bij een goed carnavalskostuum hoort natuurlijk een goed geschminkt gezicht. Ook daarvoor is Feestshop De Ballon het juiste adres. Yolanda heeft er diverse opleidingen voor gevolgd en kan daarom haar klanten goed adviseren.

Om haar klanten nog meer van dienst te kunnen zijn, heeft De Ballon tijdens deze periode voor carnaval de openingstijden van de winkel uitgebreid:

Zondag 10, 17 en 24 februari van 12:00 uur tot 17:00 uur is er extra tijd om rond te neuzen.

De Ballon staat deze maand helemaal in het teken van het grootste feest van het zuiden. Maar dat wil niet zeggen, dat men er niet terecht kan voor artikelen voor andere feestjes zoals geboortes, verjaardagen, trouwdagen of een ander te vieren gebeurtenis. Daar horen natuurlijk de meest uiteenlopende vormen en kleuren ballonnen bij. Daar heeft de winkel niet voor niets haar naam aan te danken.

Alvast een idee krijgen van de winkel van Yolanda? Kijk dan eens op www.feestshopdeballon.nl


Dit nieuwsbericht is 819 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X