Feesten zonder alcohol: Minor

Gepubliceerd op: 5 januari 2018 9:00
Gewijzigd op: 4 januari 2018 10:19

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Begin 2014 is het idee ontstaan om een frisfeest te gaan organiseren voor de jeugd in Mierlo-Hout. In oktober was dan ook het eerste feest, en inmiddels is Minor na 17 edities een begrip in Helmond en omstreken geworden. Vijf keer per jaar wordt dit alcoholvrije feest voor jongeren in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar georganiseerd.De ticketprijs van 3 euro wordt bewust laag gehouden om het toegankelijk te houden voor iedereen.

Wijkhuis de Geseldonk heeft voor deze avond ook een aangepast tarief van 1 euro voor de consumptiebonnen, en de garderobe is gratis.
Iedere keer is het weer een uitdaging voor de organisatie om een goede line up neer te zetten en de jongeren een onbezorgde, leuke avond te garanderen. Door middel van sponsoring en actief bezig te zijn, kunnen zij af en toe iets extra’s bieden. Het belangrijkste motto hierbij is “lol zonder alcohol”.

Mocht je zelf bij Minor zijn geweest en nu te oud zijn om te gaan of Minor een warm hart toe dragen, dan ben je altijd welkom om te helpen. Denk hierbij aan het opbouwen, of posters en flyers rondbrengen. Heb je interesse hiervoor, dan kun je een mailtje sturen naar info@jongerenmierlohout.nl.

Weet je niet wat Minor is, maar ben je wel nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de Facebookpagina van Minor (facebook.com/minorfeest). Daar staan heel veel foto’s en filmpjes van de afgelopen edities op.
De volgende editie is op vrijdag 12 januari 2018. De aanvang is om 19.30 uur en de entree tot 20.30 uur. Lees ook een keer de huisregels door. Deze staan ook op de website, www.jongerenmierlohout.nl, duidelijk vermeld.

Bij deze editie zullen weer leuke dj’s optreden zoals Skoften Sloopservice, Daan Junior, Daniël Dex en DJ Basties. Tickets zijn verkrijgbaar bij Jumbo Mierlo-Hout, Primera Brandevoort en Primera de Luifel in de Bus, en online via www.ticketview.nl/shop/minor.

Dit nieuwsbericht is 871 keer bekeken